Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Καστοριάς

DSC_5869
Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Καστοριάς

Την Τρίτη  6/2/2018  στη Λέσχη της Δ/νσης Αστυνομίας Καστοριάς, πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Καστοριάς παρουσία του Σεβασμιοτάτου . Μητροπολίτη Καστοριάς κ.κ. Σεραφείμ που ευλόγησε την πίτα, της Βουλευτού Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ κας Ολυμπίας Τελιγιορίδου, του Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς κ. Σωτήριου Αδαμόπουλου, των Δημάρχων Καστοριάς και Νεστορίου κ.. Ανέστη Αγγελή και Πασχάλη Γκέτσιου, του Αντιδημάρχου Άργους Ορεστικού κ. Τιμολέων Ζέζου ως εκπροσώπου του Δήμου Άργους Ορεστικού, του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Δ/ντή Δυτ. Μακεδονίας Υποστρατήγου κ. Αθανάσιου Μαντζούκα, του Βοηθού Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Δ/ντή Δυτ. Μακεδονίας κ. Ευθύμιου Αμαραντίδη, του Δ/ντή της Δ.Α. Καστοριάς κ. Θωμά Νέστορα, του προέδρου της Ενωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς κ. Χρήστου Μαρινέλη άλλων επισήμων. Επιστολή απέστειλε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντωνίου Μαρία που λόγο υποχρεώσεων στην βουλή δεν μπόρεσε να παραβρεθεί.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τήρηση ενός λεπτού σιγής, στη μνήμη του Προέδρου των Συνοριοφυλάκων Καστοριάς Γιώργου Δουβλετή, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή. Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Καστοριάς καλωσόρισε τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Δ/ντή Δυτ. Μακεδονίας Υποστράτηγο κ. Αθανάσιο Μαντζούκα και του ευχήθηκε καλή δύναμη και επιτυχία στα καινούργια του καθήκοντα προσφέροντας του ένα φωτογραφικό λεύκωμα της πόλης. Ακολούθησε απονομή αναμνηστικού πρός τον τ. Αστυνομικό Δ/ντή Καστοριάς και νύν Βοηθό Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Δ/ντή Δυτ. Μακεδονίας κ. Ευθύμιου Αμαραντίδη. Κλείνοντας ο πρόεδρος της Ένωσης ευχήθηκε στον νέο Διευθυντή της Δ.Α. Καστοριάς κ. Θωμά Νέστορα καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Στους χαιρετισμούς τους, τόσο ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης μας, όσο και οι άλλοι επίσημοι, συνεχάρησαν την Δ/νση Αστυνομίας Καστοριάς και τον τ. Δ/ντή της κ. Αμαραντίδη για τις μεγάλες επιτυχίες της, ιδιαίτερα στο θέμα της καταπολέμησης των ναρκωτικών και ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο έργο του νύν Αστυνομικού Δ/ντή Καστοριάς κ. Θωμά Νέστορα.

Τέλος ανακοινώθηκε, πώς το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου, στις 9.15 π.μ., θα τελεστή επιμνημόσυνη δέηση στον Ι. Ν. Αγ. Τρύφωνα Νέας Λεύκης Καστοριάς από την Ένωση Αστ/κών Υπαλλήλων Ν. Καστοριάς, στη μνήμη των αστυνομικών που έχασαν τη ζωή τους κατά την εκτέλεση του καθήκοντος.

DSC_5854

DSC_5858

DSC_5869

DSC_5873

 

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια