Τζηκαλάγιας : “Αθλιότητα να μην ανοίγουν τα σχολεία την επομένη των καρναβαλιών”

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟ

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » Τζηκαλάγιας : “Αθλιότητα να μην ανοίγουν τα σχολεία την επομένη των καρναβαλιών”

Ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ζήσης Τζηκαλάγιας στηλιτεύει την συνήθεια των τοπικών αρχόντων να μην ανοίγουν τα σχολεία την επομένη της παρέλασης των ραγκουτσαρίων, παρατείνοντας έτσι κατά μία μέρα την περίοδο των διακοπών για τους  μαθητές

Δείτε την σχετική ανάρτηση του στο facebook:

“Η σημερινή ανακοίνωση του Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς κ.Σ. Αδαμόπουλου είναι σωστή και πνευματώδης. Ανήγγειλε έξυπνα την απόφασή του τα σχολεία να παραμείνουν κλειστά την ημέρα της παρέλασης των Καρναβαλιών της Καστοριάς την Δευτέρα 8 Ιανουαρίου, δηλαδή έβαλε ένα τέλος στην αθλιότητα των προηγουμένων ετών ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ και την επομένη των καρναβαλιών για να …ξεκουραστούν οι μαθητές (αλήθεια από τι η κούραση;)

Ζούσαμε βλέπετε τις εποχές της ευδαιμονίας και της ..απλοχεριάς και οι <πολιτικοί!!!> Νομάρχες και Δήμαρχοι ανταγωνίζονταν ποιoς θα πλειοδοτήσει σε λαϊκισμό για να διασφαλίσουν ίσως περισσότερες ψήφους από τους μαθητές-αυριανούς ψηφοφόρους, κλείνοντας τα σχολεία για αστείους λόγους (μετά τα καρναβάλια, ημέρα τοπικής πανήγυρης, η μετά από λίγο …πασπάλισμα χιονιού).

Εξομολογούμαι πως αυτή την υπεύθυνη θέση σκεφτόμουν καιρό να την ανακοινώσω δημόσια, αλλά με συγκρατούσαν συνεργάτες του πολιτικού μου γραφείου, γιαυτό και θα τους … επιπλήξω. Ήρθε η ώρα οι πολιτικοί να ομιλούν με ειλικρίνεια, χωρίς να υπολογίζουν το δήθεν πολιτικό κόστος. Οι πολίτες οφείλουν αυτούς τους πολιτικούς να εμπιστεύονται.

Ο Αντιπεριφερειάρχης με πρόλαβε και γιαυτό ΤΟΝ ΣΥΓΧΑΙΡΩ.”

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια