ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΙΚΗΤΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΤΟΥ ΝΟΚ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΝΑΚ

Τι συνιστά στην διοίκηση του ΔΗΝΑΚ

Αρχική » Αθλητικά » ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΙΚΗΤΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΤΟΥ ΝΟΚ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΝΑΚ

Σχόλιο του Γιώργου Νικητίδη στο άρθρο του oladeka.com “Γιατί τώρα; -ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΤΟΥ ΝΟΚ ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ”

 

“Να μου επιτρέψετε ένα σχόλιο, μια και είχα την τιμή να είμαι ο πρώτος πρόεδρος του ΔΗΝΑΚ (επί δημαρχίας Δ. Παπουλίδη) και ταυτόχρονα είχα την μεγάλη ικανοποίηση, αυτό που σήμερα αναγνωρίζει κανείς στο όνομα ΔΗΝΑΚ, να έχει υλοποιηθεί κατά την θητεία μου αυτή. 
Στα χρόνια που ακολούθησαν έχω την δυνατότητα να γνωρίζω ότι στο Δημοτικό Ναυταθλητικό Κέντρο έγιναν ελάχιστες (ή καθόλου) προσθετικές ή βελτιωτικές ενέργειες και σε αυτό έχουν “ευθύνη” όλες οι δημοτικές αρχές που ακολούθησαν. Περισσότερες εγκαταστάσεις θα έπρεπε να έχουν γίνει και ακόμα περισσότερα σκάφη θα έπρεπε σε αυτά τα 15 χρόνια να έχουν αποκτηθεί. Έτσι και τα τοπικά σωματεία θα υποστηριζόταν (βασικός σκοπός της δημιουργίας του ΔΗΝΑΚ) και ακόμα περισσότερα ερεθίσματα προετοιμασίας για ξένες ομάδες θα υπήρχαν.
Όπως ανέφερα βασικός σκοπός της ίδρυσης -τοτε- του ΔΗΝΑΚ, ήταν και θα πρέπει να είναι και σήμερα η υποστήριξη των τοπικών σωματείων, έτσι ώστε οι αθλητές τους απολαμβάνοντας την υποστήριξη του Δήμου τους να την ανταποδώσουν με διακρίσεις, με μετάλλια, με προβολή της πατρίδας τους, και κυρίως με αθλητικό ήθος. Αυτό θα είναι το μεγάλο”κέρδος” για τον Δήμο.
Δεν γνωρίζω τους λόγους ανάκλησης των σκαφών από τον ΝΟΚ αλλά θα συνιστούσα στην διοίκηση του ΔΗΝΑΚ να συνεχίσει να υποστηρίζει τα σωματεία με τον μόνο τρόπο που έχει – την παραχώρηση των σκαφών και την χρήση του εργομετρικού. 
Καλό θα ήταν να καθίσει στο τραπέζι με τα σωματεία και τον “καταλυτικό” κωπηλατικό παράγοντα που είναι ο Σύλλογος των Παλαιμάχων και να βρεθούν οι βέλτιστες πρακτικές για το καλό του αθλήματος, των παιδιών και τελικά της πόλης μας. 
Άλλωστε η Ναυταθλητική κοινότητα έχει τα δικά της αντανακλαστικά.”

NIK

Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια