Καμμένος προς Α.Σαμαρά: «Εγώ τιμώ τα παντελόνια μου»

Αρχική » Ελλάδα » Καμμένος προς Α.Σαμαρά: «Εγώ τιμώ τα παντελόνια μου»

Σκληρή επίθεση εναντίον του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, με αφορμή τις διαπραγματεύσεις για το ονοματολογικό των Σκοπίων, και την κριτική που του ασκείται αναφορικά με την στάση του, εξαπέλυσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνος Καμμένος. 

Μιλώντας σε συνεργάτες του στο περιθώριο της εκδήλωσης για την ανακήρυξη του 2018, ως έτους Μέριμνας Προσωπικού, ο κ. Καμμένος τόνιζε σε δηκτικό ύφος: “Ο Σαμαράς ήταν εκείνος που υπέγραψε τη συμφωνία με την Ε.Ε. για τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας και μετά το έπαιξε μακεδονομάχος. Εγώ τιμώ τα παντελόνια μου. Σαμαράς δεν γίνομαι.
Μάλιστα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας “απασφάλισε” εκ νέου και εναντίον της βουλευτίνας της Νέας Δημοκρατίας κας Ντόρας Μπακογιάννη, τονίζοντας ότι σύμφωνα με τους συνεργάτες του: “το περιεχόμενο της απόφασης του Βουκουρεστίου δεν ήταν αυτό που λεει η κα Μπακογιάννη. Δεν έγινε αποδεκτή η χρήση του όρου Μακεδονικού, σύνθετης μορφής ή παραγώγου του.”Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης και αναφερόμενος στις δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Καραμανλή, ο κ. Καμμένος φέρεται να είπε στους συνεργάτες του: “Πλέον όλοι πρέπει να πάρουν θέση και να μιλήσουν ανοιχτά. Ουδείς πλέον δικαιούται να μιλάει μέσω κύκλων.” Σχολιάζοντας μάλιστα το χθεσινό συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη μίλησε για “μεγάλη δημόσια εκδήλωση”. 

Πηγή

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια