Η Δ/νση Β/θμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς σε συνεργασία με την Ε.Λ.Μ.Ε. Καστοριάς, το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών και την υποστήριξη του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς, διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία. - OlaDeka

Η Δ/νση Β/θμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς σε συνεργασία με την Ε.Λ.Μ.Ε. Καστοριάς, το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών και την υποστήριξη του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς, διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία.

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με πρωτοβουλία της Δ/νσης Β/θμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς και σε συνεργασία με την Ε.Λ.Μ.Ε. Καστοριάς, το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών και την υποστήριξη του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς, και φέτος, συνδιοργανώνεται Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας, ως Έκφραση Κοινωνικής Δράσης και Συνεισφοράς του κλάδου μας.

Η αιμοδοσία θα γίνει στην έδρα του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών,     (Πάρκο Ολυμπιακής Παιδείας), την Πέμπτη 25-1-2018, από 08:30  έως 13.30, και ως προεόρτια αναφορά και τιμή του κλάδου μας στην εορτή των   Τριών Ιεραρχών, Προστατών των Γραμμάτων και των Επιστημών.

Οι μεγάλες ανάγκες σε αίμα στο Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς, η ανάγκη αυτοοργάνωσής μας για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του μείζονος αυτού κοινωνικού θέματος, ας οδηγήσουν   τα βήματά μας την Πέμπτη 25-1-2018 στο χώρο της εθελοντικής αιμοδοσίας του κλάδου μας, με στόχο την κάλυψη του μεγαλύτερου –ει δυνατόν- μέρους των αναγκών σε αίμα του τοπικού μας Νοσοκομείου

Καλούμε όλους τους συναδέλφους Εκπαιδευτικούς να ανταποκριθούν και να στηρίξουν την εθελοντική μας Αιμοδοσία την Πέμπτη, 25-1-2018 από 08,30 έως 13.30, γιατί γνωρίζουμε και μας νοιάζει για το τι συμβαίνει δίπλα μας.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria