ΑΝΕΛ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – Ειδικό τιμολόγιο ρεύματος στην Δυτική Μακεδονία

«Είναι η δικαίωση ενός αγώνα που έδωσε η περιφερειακή αρχή, με τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας»

Αρχική » Ελλάδα » ΑΝΕΛ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – Ειδικό τιμολόγιο ρεύματος στην Δυτική Μακεδονία

Ειδικό τιμολόγιο ρεύματος στην Δυτική Μακεδονία

      Η θεσμοθέτηση από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ του ειδικού τιμολογίου ρεύματος, είναι η δικαίωση ενός αγώνα που έδωσε η περιφερειακή αρχή, με τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας.

      Μετά και την ψήφιση του σχετικού νομοσχεδίου από 1-1-2018, 140.000 νοικοκυριά στην Δυτική Μακεδονία και την Μεγαλόπολη θα απολαμβάνουν μειωμένη κατά 30% την ηλεκτρική ενέργεια που καταναλώνουν.   

     Είναι η πρώτη φορά που το Κεντρικό Κράτος αναγνωρίζει την προσφορά της Δυτικής Μακεδονίας στην Εθνική Οικονομία, δίνοντας ανταποδοτική παροχή απευθείας στους πολίτες.

      Οι  Ανεξάρτητοι Έλληνες Δυτικής Μακεδονίας συγχαίρουν τον Περιφερειάρχη Θεόδωρο Καρυπίδη για την επιτυχία του ειδικού τιμολογίου ρεύματος, καθώς και τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον Πρόεδρο του Κινήματός και Υπουργό Εθνικής Άμυνας  Πάνο Καμμένο, οι οποίοι με τόλμη και αποφασιστικότητα υλοποίησαν τις δεσμεύσεις τους στους πολίτες της Περιφέρειάς μας, αναγνωρίζοντας έτσι την συμβολή της περιοχής στην απρόσκοπτη και συνεχή επί δεκαετίες  ηλεκτροδότηση της χώρας.

      Το μειωμένο τιμολόγιο, μαζί με τις άλλες  παρεμβάσεις  ανάπτυξης  που πραγματοποιούνται, ανασυγκροτούν και οδηγούν την  Δυτική Μακεδονία σε μια νέα μεταμνημονιακή εποχή, οι δε δεσμεύσεις της Κυβέρνησης, στο 1ο Συνέδριο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, γίνονται πράξη.

  


ΟΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

19/01/2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια