ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗΣ 52χρονη ΠΡΩΗΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Εργαζόταν ως υπάλληλος στα γραφεία της εταιρίας στην Αθήνα. Το τελευταίο διάστημα διέμενε μόνιμα στο εξωτερικό

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗΣ 52χρονη ΠΡΩΗΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Με την κατηγορία της υπεξαίρεσης χρημάτων (αρκετών χιλιάδων ευρώ) κατ’ επανάληψη συνελήφθη χθες 52χρονη σε περιοχή της Καστοριάς από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του τμήματος Άργους Ορεστικού.

Η συλληφθείσα φέρεται ότι εργαζόταν στα γραφεία που διατηρεί στην Αθήνα ανώνυμη μεταφορική, τουριστική και εμπορική εταιρία με έδρα την Καστοριά. Σύμφωνα με πληροφορίες κατάγεται από χωριό του Δήμου Άργους Ορεστικού και τα τελευταία χρόνια κατοικούσε στο εξωτερικό.

 

Σε βάρος της 52χρονης εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Καστοριάς και Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Καστοριάς για την κατηγορία της υπεξαίρεσης χρημάτων κατ’ επανάληψη κατά το χρονικό διάστημα από τον Σεπτέμβριο του 2012 έως τον Ιανουάριο του 2013.

 

Η σύλληψη έγινε χθες κατά την επιστροφή της στην ιδιαίτερη πατρίδα της για τις γιορτές της Πρωτοχρονιάς.

 

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στην κυρία Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς και με δεδομένο ότι το αντικείμενο της κατηγορίας είναι αρκετές χιλιάδες ευρώ είναι πιθανή η προφυλάκισή της.

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια