Πλημμύρησε το γήπεδο του ΠΑΣ Λεύκης – και πάλι . . .

Αρχική » Αθλητικά » Πλημμύρησε το γήπεδο του ΠΑΣ Λεύκης – και πάλι . . .

Στο ίδιο έργο θεατές, με την πολύ άσχημη κατάληξη του, βρισκόμαστε διοίκηση, ποδοσφαιριστές, μέλη και όλοι οι χρήστες αφού για άλλη μια φορά το γήπεδο ποδοσφαίρου του χωριού μας μετατράπηκε σε πισίνα υπερ-ολυμπιακών διαστάσεων, καταστρέφοντας τον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια του γηπέδου του χωριού μας.

Και θα συνεχίσει να επαναλαμβάνεται αυτή η φαρσοκωμωδία όσο οι αρμόδιοι, αν και αρχικά είχαν εγκρίνει την κατασκευή περίφραξης και βελτίωσης των αποδυτηρίων  με την ένταξη στο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Καστοριάς τον Αύγουστο του 2016 αντίστοιχου έργου και μάλιστα πολύ μικρού προϋπολογισμού, κάποιοι τοπικοί άρχοντες το απέσυραν «κατόπιν συνεννόησης» όπως δήλωναν!

Έτσι λοιπόν, μετά την έντονη χθεσινή νεροποντή, όπως  γίνεται πάντοτε άλλωστε, το ποτάμι φούσκωσε, έσπασε στα γνωστά 2 σημεία του και πλημμύρισε όλη την περιοχή που βρίσκεται κοντά στο γήπεδο Λεύκης, συμπεριλαμβανομένου του αγροτικού δρόμου και πολλών καλλιεργειών. Έτσι, αντί για γήπεδο ποδοσφαίρου ο ΠΑΣ Λεύκης φαίνεται να ξημέρωσε με έναν στίβο αγώνων πόλο ή/και κωπηλασίας, όπως περιπαιχτικά σχολίαζαν σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης πολλοί φίλοι μας.

Είναι πραγματικά πολύ λυπηρό, οι τόσες προσπάθειες που γίνονται από την διοίκηση και τους εθελοντές φίλους μας για συντήρηση, περιποίηση και δημιουργία ενός κατάλληλου αγωνιστικού χώρου άθλησης να καταστρέφεται σε μια νύχτα από φαινόμενα που πλέον μπορούν εύκολα να αντιμετωπιστούν. Ελπίζουμε κάποια στιγμή ο Δήμος Καστοριάς και η Κοινότητα Λεύκης να δεχτούν το πάγιο αίτημα για την κατασκευή αναχώματος και περίφραξης στο Δημοτικό Στάδιο Λεύκης, που με τόσο αγώνα, κόπο και πραγματική αγάπη φροντίζει ο σύλλογος μας!

24281730_316501425503888_1624981994_o 24281988_316501412170556_668933820_o

 

Πηγή

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια