Παρουσίαση του “Museum in a Suitcase” στην Καστοριά

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » Παρουσίαση του “Museum in a Suitcase” στην Καστοριά

Το IEEE Student Branch του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά διοργανώνει ημερίδα με σκοπό την παρουσίαση της εφαρμογής επαυξημένης πραγματικότητας “Museum in a Suitcase”. Η ημερίδα θα λάβει χώρα την Τετάρτη 13/12 στο Μεγάλο Αμφιθέατρο του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά και ώρα 18:00.

Η εφαρμογή είναι απόρροια της συνεργασίας μεταξύ της ομάδας φοιτητών των Γκόλα Κλεοπάτρα, Καραγιάννη Ευαγγελία, Παπαδοπούλου Δήμητρα, Σταυρακάκη Γιώργο, Φασουλά Γεωργία και Χυτήρη Χρήστο, με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Μιχάλα Άγγελο και των κ. Ζορπίδου Σουλτάνα, Culture 8 Educational Concept, κ. Κωστάρα Δημήτριο, Project Coordinator και κ. Παπαδαμιανό Αντώνη, President of Center of Studies of Jewisch Heritage of Kastoria στο πλαίσιο του θερινού σχολείου του οργανισμού ASF.

Πρόγραμμα Ημερίδας:

–         Παρουσίαση ASF, Ζορπίδου Σουλτάνα, Culture 8 Educational Concept

–         Παρουσίαση Επαυξημένης Πραγματικότητας, Γκόλα Κλεοπάτρα, Μεταπτυχιακή Φοιτήτρια του ΠΜΣ «Σύγχρονα Συστήματα Τηλεπικοινωνιών, Τεχνολογίες Διαδικτύου και Ασφάλεια Συστημάτων»

–         Παρουσίαση του Project, Παπαδοπούλου Δήμητρα & Σταυρακάκης Γεώργιος & Χυτήρης Χρήστος, Μέλη του IEEE Student Branch

Museum-in-a-Suitcase

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Site: http://kastoria.teiwm.gr/ieeesb/
Facebook: https://www.facebook.com/ieeesbkastoria/
Instagram: https://www.instagram.com/ieeesbkastoria/
Twitter: https://twitter.com/ieeesbkastoria

Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια