ΔΕΥΑΚ – Την Κυριακή μεγάλη επιχείρηση με βυτιοφόρα για συλλογή υγρών αποβλήτων από 5 κεντρικά αντλιοστάσια

ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΝΝΙΩΝ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ»

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » ΔΕΥΑΚ – Την Κυριακή μεγάλη επιχείρηση με βυτιοφόρα για συλλογή υγρών αποβλήτων από 5 κεντρικά αντλιοστάσια

Σας ενημερώνουμε ότι από το απόγευμα της Κυριακής 10/12/2017 και για τουλάχιστον ένα 24ωρο θα πραγματοποιηθούν εργασίες στο κεντρικό αντλιοστάσιο λυμάτων Α’ επί της οδού Γράμμου στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης του έργου με τίτλο <Βελτίωση και εκσυγχρονισμός των παραλίμνιων αντλιοστασίων λυμάτων Δήμου Καστοριάς>.

      Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα γίνεται παράλληλη συλλογή υγρών αποβλήτων με ειδικά βυτιοφόρα οχήματα από πέντε κεντρικά αντλιοστάσια (Α’ – Γράμμου {έναντι βενζινάδικου}, Β’ – Νότια παραλία {συμβολή οδών Μ. Αλεξάνδρου & Ορέστου, Γ’ – λαϊκής αγοράς, Δ’ – βόρεια παραλία {έναντι κυνηγών}, χλόης {συμβολή οδών Κωπηλατών & Ορεστείων).      

       Παρακαλούνται οι κάτοικοι της πόλης της Καστοριάς να μην σταθμεύουν τα οχήματά τους πέριξ των παραπάνω αντλιοστασίων προκειμένου να βοηθούν στο έργο της συλλογής των υγρών αποβλήτων. Επιπλέον θα πρέπει κατά τη διάρκεια των εργασιών να πραγματοποιείτε ορθολογική και όχι άσκοπη χρήση του νερού.      

       Παρακαλούμε για την ενημέρωση του κοινού.

Τομέας Ενημέρωσης Δ.Ε.Υ.Α.Κ.

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια