Η ημερίδα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » Η ημερίδα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα που διοργάνωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς σήμερα στη λέσχη της Δ.Α. Καστοριάς, με θέμα ¨Οικονομική ενίσχυση προσωπικού από το ταμείο αρωγής του ιδρύματος των Εξοχών της Ελληνικής Αστυνομίας¨.

Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο εκπρόσωπος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. στο ίδρυμα των Εξοχών της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Λάμπρος Μητσικός. Κατά την διάρκεια της ημερίδας ο κύριος Μητσικός ενημέρωσε το προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς για την λειτουργία του ιδρύματος των Εξοχών αλλά και για τα οφέλη που αυτό προσφέρει στους εν ενεργεία αλλά και μη Αστυνομικούς.

Επίσης οι παρευρισκόμενοι Αστυνομικοί είχαν την ευκαιρία πέραν της ενημέρωσης να λύσουν όσες απορίες είχαν σχετικά με τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσουν σε περίπτωση υποβολής κάποιου αιτήματος προς το ταμείο αρωγής αλλά και την λειτουργία του ιδρύματος γενικότερα.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς ευχαρίστησε τον κ. Μητσικό για την παρουσία του στην Καστοριά αλλά και για τις πολύτιμες πληροφορίες που προσέφερε σε όλους τους Αστυνομικούς που παρευρέθηκαν.

1 2 3 4

 

 

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια