Σχόλιο της ΟΠΑΚ για την επίθεση σκύλου σε παιδί στο Άργος Ορεστικό - OlaDeka

Σχόλιο της ΟΠΑΚ για την επίθεση σκύλου σε παιδί στο Άργος Ορεστικό

Παρέμβαση της ΟΠΑΚ για το περιστατικό στο Άργος Ορεστικό με τον τραυματισμό ενός 4χρονου παιδιού.

Το post στο facebook:

«Μεσα απο την καρδια μας περαστικα και γρηγορη αναρρωση στο παιδι που ειχε αυτη την τραυματικη εμπειρια. Ελπιζουμε καμια πληγη ουτε ψυχικη ουτε στο σωμα να μεινει και να μην υπαρχει ουτε σαν αναμνηση.

Επι της ουσιας στο θεμα :

Σταματηστε ολοι να συμπεριφερεστε (και οι μεν και οι δε) σαν να προσπαθειτε να δειξετε οτι καποιοι ειστε, και να βγειτε κερδισμενοι απο αυτη την ιστορια.
Οι μεν που παντα οργιαζαν θελουν να βγουν να σκοτωσουν ολα τα αδεσποτα και οι δηθεν φιλοζωοι ισχυριζονται οτι ισως φταιει το παιδι. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝΟΛΟΓΙΕΣ.

Μεσα απο αυτην την σελιδα , εχουμε απειρες φορες πει πρωτα οι ανθρωποι και μετα τα τετραποδα. Δεν γεννηθηκαμε χτες και δεν ζουμε σε ενα παραδεισο ουτοπικο.
Εχουμε ενοχλησει τον δημαρχο του αργους απειρες φορες και μας εγραψε στα παλαιοτερα των υποδηματων του. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΚΑΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ. εκει οδηγει.
Φωναζουμε 3 χρονια για την δημιουργια διαδημοτικου και ενω βρηκαμε ΕΤΟΙΜΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ – ενω βρηκαμε χωρο – Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΕΝΩ ΟΙ 2 ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ( ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – ΝΕΣΤΟΡΙΟΥ ) ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΕ.

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ το διπλανο σας που πεταει κουταβια στο δρομο καταγγειλτε το διπλανο σας που αφηνει την σκυλα του να γενναει και γινονται αδεσποτα καταγγειλτε το διπλανο σας που αφηνει να γινει αδεσποτο το σκυλι του . Πιεστε το δημο σας για στειρωσεις και δημιουργια χωρου . Μιληστε πραξτε και τρεξτε. Σε ολο το νομο 5 ατομα για 3 δημους τρεχουν και μαζευουν αδεσποτα ενω θα επρεπε ο εκαστοτε δημος . τι περιμενετε να γινει?????

ΦΤΑΣΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ???»

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria