Ευγένιος Βασιλείου: “Πρέπει να έχουμε διαιτητές εθνικών κατηγοριών στην Ένωσή μας” - OlaDeka

Ευγένιος Βασιλείου: “Πρέπει να έχουμε διαιτητές εθνικών κατηγοριών στην Ένωσή μας”

ΕΠΣ Καστοριάς

Ο πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας της ΕΠΣ Καστοριάς κ. Ευγένιος Βασιλείου, με αφορμή την επιστολή Περέιρα στους προέδρους των επιτροπών διαιτησίας όλων των Ενώσεων, έστειλε στον πρόεδρο της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας την ακόλουθη επιστολή:

«Κύριε Πρόεδρε,

Σε συνέχεια του εναρκτήριου χαιρετισμού σας , με την σειρά μας θα θέλαμε να σας συγχαρούμε για την επιλογή σας στη θέση του Προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδία, ευελπιστούμε να δικαιώσετε όσους πίστεψαν στην προσωπικότητά σας και σας επέλεξαν.

Μην χάσετε την ευκαιρία για μια νέα εποχή στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και της ελληνικής διαιτησίας  καθώς είναι απαίτηση της νέας διοίκησης της ΕΠΟ, της κοινωνίας, της πολιτείας και των ανθρώπων του ποδοσφαίρου που επιθυμούν την αναβάθμιση την αξιοπιστία και την εξυγίανση του χώρου. Ευχόμαστε να ανταποκριθείτε στις προσδοκίες όλων.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι θα μας βρείτε συμπαραστάτες σε οτιδήποτε έχει στόχο την ανάπλαση της  ελληνικής διαιτησίας για  το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς επίσης και ότι θα συνεισφέρουμε όπως μπορούμε προς αυτή την κατεύθυνση.

Γνωρίζετε καλά ότι το κύτταρο του ελληνικού ποδοσφαίρου καθώς επίσης και της διαιτησίας είναι στις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων, γι’ αυτόν τον λόγο θεωρούμε ότι πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη βαρύτητα στην εκπαίδευση που παρέχεται  από τις Ενώσεις στους διαιτητές και σε όσους εμπλέκονται με τον χώρο της διαιτησίας.

Εκτιμούμε ότι πρέπει να φροντίσετε για την κατά το δυνατόν δικαιότερη αξιολόγηση των διαιτητών και κατά συνέπεια της εξέλιξής τους.

Τέλος, σας υπενθυμίζουμε κάτι πολύ σημαντικό, το οποίο σίγουρα γνωρίζετε. Οι διαιτητές εθνικών κατηγοριών, αποτελούν συνήθως πρότυπο για τους νέους, ειδικά σε παραμεθόριες περιοχές . Αν θέλουμε λοιπόν να εισέρχονται νέοι στο χώρο της διαιτησίας , θα πρέπει να έχουμε διαιτητές εθνικών κατηγοριών στην δύναμη διαιτητών της Ένωσής μας.

Τους φιλικούς χαιρετισμούς και στα άλλα εξαίρετα  μέλη της επιτροπής. Σας ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο σας.

Για την ΕΔ/ΕΠΣ Καστοριάς
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΕΥΓΕΝΙΟΣ»

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria