Παναθηναϊκός - ΑΣ Καστοριάς 83-53 - OlaDeka

Παναθηναϊκός – ΑΣ Καστοριάς 83-53

VIDEO

Παναθηναϊκός – ΑΣ Καστοριάς 83-53 στο φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο κλειστό του Άργους Ορεστικού στο πλαίσιο της προετοιμασίας του νταμπλούχου.

Φιλική νίκη επί της Καστοριάς με 83-53 στο κλειστό του Άργους Ορεστικού πέτυχε το βράδυ της Τετάρτης (6/9) ο Παναθηναϊκός Superfoods σε αναμέτρηση προπονητικού χαρακτήρα.

Μετά το τέλος του αγώνα ο εκ των άμεσων συνεργατών του Τσάβι Πασκουάλ, Νίκος Παππάς, δήλωσε στο paobc.gr

«Αυτό το φιλικό προετοιμασίας έγινε πιο πολύ για να αποφορτιστούν από την καθημερινότητα. Δεν είναι για να βγάζουμε συμπεράσματα σε αυτή την εβδομάδα της προετοιμασίας που βρισκόμαστε. Σκοπός είναι περισσότερο η ανάπτυξη της φυσικής κατάστασης και να μπαίνουμε σιγά-σιγά σε παιχνίδια πέντε εναντίον πέντε και συνεργασιών. Η εικόνα της ομάδας είναι αρκετά θετική, καθώς όλοι οι παίκτες έχουν διάθεση, δείχνουν ότι αφομοιώνουν γρήγορα τα πράγματα που κάνουμε στην προπόνηση και από εκεί και πέρα το παιχνίδι έγινε και για να ξεφύγουν λίγο από την καθημερινότητα. Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από τη διάθεση που δείχνουν τα παιδιά και μέσα στην προπόνηση αλλά και με το κλίμα που δημιουργείται μεταξύ τους, αφού βλέπουμε ότι υπάρχει καταπληκτική ατμόσφαιρα. Οι σχέσεις μεταξύ τους είναι σε πάρα πολύ καλό σημείο και βοηθάει και το γεγονός ότι αρκετοί παίκτες έχουν μείνει στην ομάδα. Υπάρχει ένας κορμός, ο οποίος προσπαθεί να εντάξει και τα νέα παιδιά που έχουν έρθει, τα οποία είναι κι αυτοί πάρα πολύ καλοί χαρακτήρες».

Αύριο το πρωί οι «πράσινοι» θα κάνουν προπόνηση στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου Limneon, ενώ το απόγευμα θα προπονηθούν στο κλειστό του Άργους Ορεστικού.

Τα δεκάλεπτα: 20-14, 51-24, 68-32, 83-53

Τους πόντους του Παναθηναϊκού Superfoods σημείωσαν οι: Όγκαστ 7, Καλαιτζάκης 8(1), Μποχωρίδης 3(1), Λοτζέσκι 13(3), Ρίβερς 4, Σίνγκλετον 9(1), Βουγιούκας 4, Γκάμπριελ 10(1), Μήτογλου 18(2), Ντένμον 7(1), Παπαντωνίου, Σακελλάριου

Δείτε αποσπάσματα του αγώνα από τις live μεταδόσεις που έκανε το oladeka.com








image (1) image (2) image

Paobc.gr

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria