Η Καστοριά πήρε Χρήστο Γιώργη και δανεικό Στέργιο Πατσίκα

(αφιέρωμα – δηλώσεις)

Αρχική » Αθλητικά » Η Καστοριά πήρε Χρήστο Γιώργη και δανεικό Στέργιο Πατσίκα

 

Patsikas Stergios WelcomejpgΟ Α. Γ. Σ. Κ. “ΚΑΣΤΟΡΙΑ” ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Στέργιο Πατσίκα, για την περίοδο 2017-2018.

O Στέργιος Πατσίκας, είναι γεννημένος στην Καστοριά στις 25/01/2000 κι έχει ύψος 1.80m και βάρος 70 Kgr. Αγωνίζεται με επιτυχία, τόσο σαν αμυντικός, όσο και στη μεσαία γραμμή. Ο Στέργιος Πατσίκας είναι γέννημα-θρέμμα του ΑΟ Κάστωρ, αφού από ηλικία 6 ετών γράφτηκε στην Ακαδημία του συλλόγου, συμμετέχοντας σε όλα της τα στάδια (προτζούνιορ, τζούνιορ, προπαιδικό, παιδικό και ανδρών). Αποτέλεσε βασικό στέλεχος στην Ανδρική Ομάδα του Α. Ο Κάστωρ (Α’ Κατηγορία Καστοριάς), η οποία και είναι μέλος του Δικτύου Σχολών Ατρόμητου, εξ’ ου και η μετακίνηση του στην ομάδα του Περιστερίου (Κ17), την περίοδο 2015-2017. Επίσης ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας Νέων της ΕΠΣ Καστοριάς. Στην Καστοριά παραχωρήθηκε δανεικός για ένα (1) χρόνο.

Παρακάτω παραθέτουμε το βιογραφικό του Στέργιου Πατσίκα:

ΣεζόνΟμάδαΔιοργ.Αγ.Γκολ
2016-2013Α. Ο. Κάστωρ
2013-2015Α.Ο. ΚάστωρΤοπικό
2015-2017ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών Κ17

Μετά την επίτευξη της συμφωνίας με την διοίκηση της Καστοριάς, ο Στέργιος Πατσίκας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήλθα στην Καστοριά. Το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό και τα πράγματα βελτιώνονται μέρα με τη μέρα. Θεωρώ ότι γίνεται από όλους μας μία πολύ καλή προσπάθεια και πιστεύω, ότι περνώντας ο καιρός, η ομάδα θα μπορεί να δείξει ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο και να έχει μία καλή πορεία στην Γ΄ Εθνική.”.Στέργιο, σε καλωσορίζουμε στην Καστοριά και σου ευχόμαστε μια Καλή Ποδοσφαιρική Χρονιά.

Giorgis Christos Welcome

Συνεχίζει την μεταγραφική της ενίσχυση η Καστοριά. Απέκτησε και τον Χρήστο Γιώργη

Ο Α. Γ. Σ. Κ. “ΚΑΣΤΟΡΙΑ” ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Χρήστο Γιώργη, για την περίοδο 2017-2018. O Χρήστος Γιώργης, είναι γεννημένος στις 15/08/1996, στην Θεσσαλονίκη, κι έχει ύψος 1.77m και βάρος 68 Kgr. Αγωνίζεται με επιτυχία στην μεσαία γραμμή και υπήρξε επί πολλά χρόνια μέλος της ποδοσφαιρικής οικογένειας της ΠΑΕ Απόλλων Πόντου.

Παρακάτω παραθέτουμε το βιογραφικό του Χρήστου Γιώργη:

ΣεζόνΟμάδαΔιοργ.Αγ.Γκολ
2012-2015ΠΑΕ Απόλλων Πόντου Κ20
2015-2016 (α΄)Εθνικός Ν. Αγιονερίου
2015-2016 (β΄)ΠΑΕ Απόλλων Πόντου
2016-2017 (α΄)ΠΑΟΝΕ
2016-2017 (β΄)ΑΠΣ Αχιλλέας Τριανδρίας

Μετά την επίτευξη της συμφωνίας με την διοίκηση της Καστοριάς, ο Χρήστος Γιώργης, δήλωσε τα εξής:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνισθώ σε μία ιστορική ομάδα σαν την Καστοριά. Το κλίμα είναι πολύ καλό, έχω προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της ομάδας και νοιώθω ότι βρίσκομαι χρόνια σε αυτή. Θεωρώ ότι η Καστοριά θα έχει μία αξιοπρεπή πορεία, στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, κάτι που θα έλθει σαν φυσιολογικό αποτέλεσμα της σωστής δουλειάς που γίνεται στην ομάδα”.

Χρήστο, σε καλωσορίζουμε στην Καστοριά και σου ευχόμαστε μια Καλή Ποδοσφαιρική Χρονιά.

Πηγή

 

Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια