Γρεβενά: Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης και εγκατάσταση προηγμένου συστήματος ελέγχου διαρροών στο Δήμο Δεσκάτης

karypidhs
Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Γρεβενά » Γρεβενά: Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης και εγκατάσταση προηγμένου συστήματος ελέγχου διαρροών στο Δήμο Δεσκάτης

Στην ένταξη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Μακεδονία 2014-2020» των έργων «Αναβάθμιση υποδομών ύδρευσης για την εξασφάλιση της επάρκειας του νερού» και «Προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού τηλεελέγχου- τηλεχειρισμού και μείωσης των διαρροών στο εσωτερικό δίκτυο ύδρευσης» για το Δήμο Δεσκάτης, προχώρησε η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, με τον Περιφερειάρχη, κ. Θεόδωρο Καρυπίδη, να υπογράφει τις σχετικές πράξεις.

Η αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης και ο τηλεμετρικός του έλεγχος, έτσι ώστε να εντοπίζονται εγκαίρως οι διαρροές, είναι ένα έργο το οποίο αποτελούσε πάγιο αίτημα του Δήμου Δεσκάτης, ,  η κοινωνία του οποίου ταλαιπωρείται από συνεχείς διακοπές του νερού. Το έργο θα συμβάλλει σημαντικά στην ορθολογική διαχείριση του νερού, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση,  στην εξοικονόμηση πόρων και ενέργειας ενώ θα βελτιώσει την παρεχόμενη υπηρεσία ύδρευσης προς τους καταναλωτές.

Πηγή

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια