Σύμφωνα με τις εξισώσεις των σκληρών δεξιών ο χριστιανισμός είναι εγκληματική οργάνωση

Δημήτρης Κωνσταντινίδης

Αρχική » Ελλάδα » Σύμφωνα με τις εξισώσεις των σκληρών δεξιών ο χριστιανισμός είναι εγκληματική οργάνωση

Βγήκαν οι σκληροπυρηνικοί δεξιοί αλλά και κάποιοι εκσυγχρονιστές, που αυτοαποκαλούνται κεντροαριστεροί, να αφορίσουν τον κομμουνισμό, για τα εγκλήματα που διέπραξε ο Στάλιν.

Δύο είναι οι στόχοι. Αφενός να ταυτιστεί ο ναζισμός ως θεωρία με τον κομμουνισμό!

Και δεύτερο να θεωρηθεί η αριστερά γενικότερα ως ακραία και μη δημοκρατική.

Ο ναζισμός στον πυρήνα της ιδεολογίας του είναι δολοφονικός.

Παράγει το μίσος και τον φθόνο. Ο κομμουνισμός από την άλλη ως θεωρία επιζητά την κοινοκτημοσύνη την ισότητα κλπ. Είναι εκ διαμέτρου αντίθετες κοσμοθεωρίες.

Επειδή ο Στάλιν στο όνομα του κομμουνισμού έκανε και εγκλήματα βρήκαν την ευκαιρία διάφοροι να στήσουν ένα παιχνίδι εξίσωσης, με μοναδικό σκοπό να κρύψουν τα δικά τους εγκλήματα, οικονομικά και άλλα, εις βάρος των λαών του κόσμου!

Τσιμπάνε οι αδαείς και οι αγράμματοι και αρχίζουν τις εξισώσεις.

Ο Στάλιν ήταν κομμουνιστής, έκανε εγκλήματα άρα εγκληματική θεωρία ο κομμουνισμός.

Ο ναζισμός έκανε εγκλήματα, ο κομμουνισμός έκανε εγκλήματα άρα είναι ίδιοι.

Εάν είσαι αμόρφωτος, αδαής και βλάκας μπορώ να καταλάβω τις εξισώσεις.

Αν όμως είσαι μορφωμένος τότε είσαι άθλιος και επικίνδυνος.

Γιατί η κουβέντα θα επεκταθεί! Π.χ. Κάποιοι μουσουλμάνοι σήμερα στο όνομα του Ισλάμ κάνουνε εγκλήματα! Θα χαρακτηρίσουμε όλο το Ισλάμ ως εγκληματική θρησκεία γιατί κάποιοι ιμάμηδες κηρύττουν το μίσος και εγκληματούν;

Με την ίδια λογική και η χριστιανική εκκλησία επισήμως μέσω της Ιεράς Εξέτασης, δολοφόνησε δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους εν ονόματι του Χριστιανισμού!

Να θυμίσουμε και τις Σταυροφορίες που στο όνομα του Χριστού οι σταυροφόροι δολοφονούσαν χωρίς έλεος εκατοντάδες χιλιάδες αλλόθρησκους!

Θα θεωρήσουν λοιπόν όλοι αυτοί εγκληματική θρησκεία τον Χριστιανισμό;

Και εάν αύριο γίνει ένα συνέδριο για τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας του Χριστιανισμού και του Μουσουλμανισμού, θα τρέξουν να συμμετάσχουν;

Η πολιτική απαιτεί σοβαρότητα. Κάποιοι πρώην υπουργοί που νομίζουν ότι βρήκαν θέμα να κάνουν αντιπολίτευση, κατάφεραν να κόψουν το κλαδί που κάθονται και να αυτογελοιοπηθούν.

Και βέβαια η αυτογελοιοποίηση είναι προσωπικό και αναφαίρετο δικαίωμα τους. Δεν έχουν όμως το δικαίωμα να γελοιοποιούν την χώρα και τους πολιτικούς τους χώρους.

 

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια