H NAFA παρουσιάζει την Heritage Campaign 2017/2018 - OlaDeka

H NAFA παρουσιάζει την Heritage Campaign 2017/2018

Η NAFA με περηφάνια παρουσιάζει το Sustainable Luxury Since 1670, την ετήσια καμπάνια εμπνευσμένη απο την φύση, την αυθεντικότητα, ομορφιά, την πολυτέλεια και φυσικά την κληρονομιά μας.

Από το 1670 η NAFA προμηθεύει τον κόσμο της μόδας με πολυτελή γουναρικά. Η καμπάνια του 2017 ενισχύει τις επιλογές της NAFA σε αειφόρα και ηθικών πηγών πολυτελή γουναρικά. Μέσω still photography και video, οι καμπάνιες επιδεικνύουν 11 looks μεταξύ τεσσάρων ποιοτήτων απο NAFA labels με κομμάτια σχεδιαστών από Oscar de la Renta, Gianfranco Ferre Furs, Ego, Braschi, Michael Kors Collection και τον καναδό γουνοποιό Argiriou.

Τραβηγμένο στο Kenauk, το ιδιωτικό κέντρο gaming του Montebello, Quebec στον Καναδά τον περασμένο Μάρτιο, τα looks έχουν σχεδιαστεί απο την Zeina Esmail του FASHION Canada με αυθεντικά στρώματα και πλεξίματα. Γνωστοί για το docu-style, φωτογράφιση επικών τοπίων, η Roaming Focus Productions τράβηξε φωτογραφίες και video. Η καμπάνια επικεντρώνεται στην Γερμανίδα Esther Heesch και τον Marc De repentigny του Montebello στο έλκηθρο.

Για κατέβασμα του πλήρους δελτίου τύπου κάντε κλικ εδώ

unnamed

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria