Ο Γιώργος Τσίπη συνεχίζει στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ, για μία ακόμη χρονιά

ΤΕΛΟΣ Ο ΡΑΠΟ

Αρχική » Αθλητικά » Ο Γιώργος Τσίπη συνεχίζει στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ, για μία ακόμη χρονιά

Τέλος από χθες το απόγευμα, ο Nikolin Rapo από την Καστοριά. Διοίκηση και παίκτης συναντήθηκαν και αποφάσισαν «συναινεντικό διαζύγιο».

Η διοίκηση του Α. Γ. Σ. Κ. “ΚΑΣΤΟΡΙΑ” θεωρεί υποχρέωση της να ευχαριστήσει και δημόσια τον Nikolin Rapo, για την μέχρι τώρα προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται Υγεία και Καλή Επιτυχία σε ότι κάνει στο μέλλον

Ο  Α. Γ. Σ. Κ. «ΚΑΣΤΟΡΙΑ» ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας του, για την περίοδο 2017-2018, με τον Γιώργο Τσίπη

O Γιώργος Τσίπη, που είναι γεννημένος στις 05/01/1987, στην Κορυτσά, συμφώνησε να συνεχίσει και την επόμενη χρονιά, στην Καστοριά, στην Γ΄ Εθνική κατηγορία. Ο πολύπειρος άσσος μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής, αλλά και της οπισθοφυλακής. Ο Γιώργος Τσίπη, ανήκοντας – πριν έλθει στην Καστοριά – τα τελευταία πέντε (5) χρόνια στη δημοφιλέστερη ομάδα της γειτονικής μας χώρας, μετράει στο ενεργητικό του τέσσερις (4) κατακτήσεις εγχώριων πρωταθλημάτων, καθώς μεταξύ άλλων και συμμετοχές στα Κύπελλα Ευρώπης.

Η απόφαση αυτή του Τσίπη, να συνεχίσει στην Καστοριά, προκάλεσε μεγάλη έκπληξη στους ειδήμονες του ποδοσφαίρου στην Αλβανία, οι οποίοι τον θεωρούν ένα πρωτοκλασάτο όνομα, που άνετα μπορεί να αγωνισθεί σε οποιαδήποτε ομάδα της Α΄ Εθνικής της γείτονας χώρας και όχι μόνο.

Από την άλλη μεριά οι διοικούντες της Καστοριάς «τρίβουν τα χέρια τους», από την απόφαση αυτή του ποδοσφαιριστή, η παρουσία του οποίου, μαζί με τους Astrauskas και Petrov, ενδυναμώνει σε μέγιστο βαθμό τον ιστορικό σύλλογο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συναισθηματικό δέσιμο του Τσίπη με την Καστοριά είναι τόσο μεγάλο, που τον περασμένο Ιανουάριο, ενώ βρέθηκε πολύ κοντά στο να κλείσει σε ομάδα της Αγγλίας, αυτό δεν έγινε και ο Τσίπη έδωσε το παρών στα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Παρακάτω παραθέτουμε, το βιογραφικό του Γιώργου Τσίπη:

Σεζόν  ΟμάδαΔιοργ. Αγ.Γκολ
2016-2017 Καστοριά  ΑΓΣΚ Local124
2015-2016 Καστοριά  ΑΓΣΚLocal102
2014-2015 Skenderbeu  KorceSUP
2013-2014 Skenderbeu  KorceSUP
2012-2013 Skenderbeu  KorceSUP162
2011-2012 PogradeciSUP224
2010-2011 PogradeciSUP
2009-2010 Skenderbeu  KorceSUP246
2008-2009 Skenderbeu  KorceSUP
2007-2008 Skenderbeu  Korce U19

  

Ο Γιώργος Τσίπη πρωτοήρθε στην Καστοριά την περίοδο 2013-2014, όμως οι συνθήκες που επικρατούσαν, εκείνη την εποχή, στην ομάδα, ανάγκασαν τον ποδοσφαιριστή να αποχωρήσει και να δώσει τέλος στη συνεργασία, πριν αυτή καν ξεκινήσει.

Η συνεργασία του Γιώργου Τσίπη με την Καστοριά ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2016, όταν ήλθε στην ομάδα μαζί με τον Astrauskas, τον Βελλίδη, τον Νέδο και βοήθησε πάρα πολύ στο να μην υποβιβασθεί η ομάδα στην Β΄ κατηγορία της Ε. Π. Σ. Καστοριάς, έχοντας, την περίοδο 2015-2016, έντεκα (10) συμμετοχές και δύο (2) γκολ. Την περίοδο 2016-2017, ο Τσίπη είχε δώδεκα (12) συμμετοχές στο πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας τέσσερα (4) γκολ.

Μετά την επίτευξη της συμφωνίας, με την διοίκηση της Καστοριάς, ο Γιώργος Τσίπη, έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που και τη νέα χρονιά θα συνεχίσω στην Καστοριά. Δεν σας κρύβω ότι η διοίκηση της Καστοριάς αποτέλεσε το κριτήριο, για μία ακόμη χρονιά, για να συνεχίσω στην ομάδα. Από την πρώτη στιγμή που συζήτησα με αυτούς τους ανθρώπους ένοιωσα το έντονο ενδιαφέρον τους, το σεβασμό και την αγάπη που τρέφουν, τόσο για μένα, όσο και για όλη την ομάδα. Η πρόκληση της Γ΄ Εθνικής είναι σημαντική και πιστεύω ότι με τις μεταγραφές που θα γίνουν, η ομάδα μας θα έχει μία αξιοπρεπή πορεία, στο νέο πρωτάθλημα”.

Γιώργο, σε καλωσορίζουμε και πάλι στη Καστοριά και σου ευχόμαστε μία Καλή Ποδοσφαιρική Χρονιά.

 

Πηγή

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια