Γρεβενά: Έμπορος ναρκωτικών δεχόταν και επιταγές - OlaDeka

Γρεβενά: Έμπορος ναρκωτικών δεχόταν και επιταγές

Έκανε και διευκολύνσεις σε όσους πελάτες του δεν είχαν να πληρώσουν μετρητά για το χασίς που αγόραζαν, ένας 45χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας στα Γρεβενά μαζί με έναν 26χρονο καθώς είχαν εκδοθεί εντάλματα σε βάρος τους.

Στην κατοχή του νεαρού και στο σπίτι του βρέθηκαν μόνο μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, αλλά στην κατοικία του 45χρονου κατασχέθηκαν έξι συσκευασίες με 714,3 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, δυο μεταλλικοί τρίφτες, 160 ευρώ και δυο αποκόμματα αποδείξεων επιταγών που είχαν κοπεί για την αγορά και την πώληση ναρκωτικών!

Οι έρευνες επεκτάθηκαν στο σπίτι ενός 23χρονου σε περιοχή των Γρεβενών και σε αυτό μιας 31χρονης και ενός 34χρονου σε περιοχή της Φλώρινας, όπου κατασχέθηκαν άλλα πέντε γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, τρία τσιγαριλίκια, σπόροι κάνναβης βάρους 6,4 γραμμαρίων, μια σιδερογροθιά και τρία φυσίγγια. Έτσι, συνελήφθησαν και αυτοί και οδηγήθηκαν στους κατά τόπους εισαγγελείς με κατηγορίες κατά περίπτωση για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria