ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΟΜΑΔΑΣ «RUN GREECE ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ» 2017

Αρχική » Αθλητικά » ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΟΜΑΔΑΣ «RUN GREECE ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ» 2017

Χθες Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017 και ώρα 18:00  στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημοτικού Μεγάρου Καστοριάς, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση-παρουσίαση της ομάδας της Δυτικής Μακεδονίας, που συγκροτήθηκε μετά τη διεξαγωγή του αγώνα RUN  GREECE Καστοριάς της 14ης Μαΐου 2017, παρουσία εκπροσώπου της «ERGO Ασφαλιστικής» κ. Βουγιουκλίδη Στέλιου, που είναι και ο χορηγός- υποστηρικτής του τελικού αγώνα RUN GREECE.

H ομάδα RUN GREECE της Δυτικής Μακεδονίας αποτελείται από 10 άνδρες και 10 γυναίκες δρομείς, οι οποίοι είναι ενήλικοι, κάτοικοι της Δυτικής Μακεδονίας για ένα τουλάχιστον χρόνο πριν από τις 14/5/2017, συμμετείχαν στον αγώνα δρόμου των 5χλμ του RUN GREECE Καστοριάς 2017 και τερμάτισαν σε θέση πρόκρισης για την αντίστοιχη ηλικιακή τους κατηγορία.

Η ομάδα της Δυτικής Μακεδονίας μαζί με τις υπόλοιπες ομάδες των άλλων έξι Run Greece, θα συμμετέχει στον τελικό αγώνα RUN GREECE, με την ονομασία «Αγώνας Δρόμου 3χλμ ERGO». Ο αγώνας αυτός, που έχει και κοινωνικό σκοπό, θα διεξαχθεί στην Αθήνα την Κυριακή 12 Νοεμβρίου στα πλαίσια των εκδηλώσεων του «ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι κ.κ. Λάζαρος Ζήσης-Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Δήμου Καστοριάς και Βάσσος Πασχάλης-Περιφερειακός Σύμβουλος της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, όπου και απένειμαν τα BOARDING PASS για

τον αγώνα της 12ης Νοεμβρίου 2017.

Από πλευράς ΣΕΓΑΣ παραβρέθηκαν οι κ.κ. Ράπτης Αθανάσιος-Πρόεδρος Επιτροπής RUN GREECE του ΣΕΓΑΣ, Άγγελος Προβατάς-Γραφείο Αγώνων σε Δημόσιο Δρόμο και Βουνό του ΣΕΓΑΣ και ο Αθανάσιος Ελευθεριάδης-Τεχνικός Σύμβουλος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας.

ΟΜΑΔΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Κατηγορία 18-34

ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ – ΓΟΥΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΛΑΜΠΑΔΑΡΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ –

ΚΑΡΑΜΠΙΚΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ – ΠΥΡΟΒΕΤΣΗ ΕΛΛΗ – ΛΙΑΠΗ ΦΩΤΕΙΝΗ

Κατηγορία 35-39

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΔΕΛΙΠΟΡΑΝΙΔΟΥ ΣΤΕΛΛΑ

Κατηγορία 40-44

ΣΚΟΡΔΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΒΑΡΒΑΡΑ

Κατηγορία 45-49

ΠΑΓΟΥΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – ΚΛΕΙΟΥΣΗ ΣΟΦΙΑ

Κατηγορία 50-54

ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ – ΒΑΣΣΟΥ ΕΛΕΝΗ

Κατηγορία 55-59

ΣΟΥΜΑΛΙΑΣ ΖΗΝΩΝ – ΔΕΛΙΔΙΝΑ ΕΥΓΕΝΙΑ

Κατηγορία 60-64

ΒΕΝΤΟΥΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ – ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

Κατηγορία 65+

ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – ΖΑΧΑΡΙΑ ΝΤΙΝΑ

     

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΑΣ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια