Σεμινάρια Κ.Ε.Δ. / Ε.Π.Ο. - OlaDeka

Σεμινάρια Κ.Ε.Δ. / Ε.Π.Ο.

Από την Κ.Ε.Δ. /Ε.Π.Ο. ανακοινώθηκε η διαδικασία του σεμιναρίου διαιτητών , βοηθών διαιτητών , παρατηρητών και εκπαιδευτών Εθνικών Κατηγοριών για την περίοδο 2017-2018.

Τα σεμινάρια θα γίνουν το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου σε Αθήνα , Κόρινθο , Ηράκλειο Κρήτης , Θεσ/νίκη και Ιωάννινα.

Εξεταστέα ύλη είναι από το βιβλίο Κανόνες Παιχνιδιού 2016-2017 με τις τροποποιήσεις 2016-2017 καθώς και πρακτικές οδηγίες 2016-2017 που είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα της Ε.Π.Ο. (www.epo.gr) στήλη Διαιτησία. Για παρατηρητές και εκπαιδευτές θα έχει και video test από RAP UEFA 2015_2 και 2016_1.

Τα αγωνιστικά τεστ θα γίνουν πριν την έναρξη των πρωταθλημάτων και θα είναι το YO-YO και ARIET τεστ.

Δικαιολογητικά που πρέπει να έχουν στα σεμινάρια :

Διαιτητές και βοηθοί διαιτητές :

Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου, πρόσφατο τεστ κοπώσεως και υπέρηχο καρδιάς με σχετική γνωμάτευση και οφθαλμολογικές εξετάσεις (οπτική οξύτητα και αντίληψη χρωμάτων ) με σχετική γνωμάτευση.

Παρατηρητές και εκπαιδευτές :

Ποινικό Μητρώο , αποδεικτικό σπουδών (πρόσφατο) αποδεικτικό κατάθεσης παραβόλου στην Τράπεζα Πειραιώς (Αρ. Λογ. 5082-021583-531) αξίας 60 ευρώ για Footdall League, 40 ευρώ για Γ΄ Εθνική και 30 ευρώ για Δ΄ Κατηγορία.

Οι εκπαιδευτές παράβολο 30 ευρώ .

Όσοι κατέχουν τίτλο σπουδών ισότιμης σχολής πρέπει να προσκομίσουν ισοτιμία πτυχίου .

Για νέους διαιτητές 4ης Κατηγορίας και βοηθούς διαιτητές 3ης Κατηγορίας θα γνωστοποιηθούν οι ημερομηνίες υποβολής αιτήσεων με νέο έγγραφο.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria