Η Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Καστοριάς στην τελετή λήξης των παραδοσιακών χορών του συλλόγου Κυπαρισσίας

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » Η Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Καστοριάς στην τελετή λήξης των παραδοσιακών χορών του συλλόγου Κυπαρισσίας

Με μεγάλη χαρά, η χορευτική ομάδα της Εταιρείας Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς, που αποτελείται από επωφελούμενους του Κέντρου Ημέρας και εθελοντές, θα παρευρεθεί και θα συμμετέχει μετά από πρόσκληση του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Κυπαρισσίας, στην τελετή λήξης των παραδοσιακών χορών του συλλόγου, την Κυριακή 18/06/2017.

Η πρόταση του Μ.Ε.Σ.Κ. μας τιμά ιδιαίτερα γιατί δείχνει πως οι προσπάθειες μας για ανάδειξη της διαφορετικότητας δεν έχουν σύνορα και θα μπορέσουμε να γνωρίσουμε τις δράσεις και τις προσπάθειες της Εταιρείας και εκτός του νομού μας.

Η εκδρομή αυτή δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την συμβολή επιχειρηματιών της περιοχής μας, που στηρίζουν πάντα το έργο και τις δράσεις της Εταιρείας μας στα πλαίσια κοινωνικοποίησης των επωφελούμενων μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους χορηγούς μας κύριο Μάντζιαρη Βασίλη, κύριο Σπυρόπουλο Παναγιώτη, κυρία Δίτσιου Ελευθερία, την εταιρεία Μιχάλογλου Δ.- Κ. Ζούπα Ο.Ε. και μία ανώνυμη δωρεά.

Ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας γιατί τέτοιου είδους ενέργειες είναι πολύτιμες για τη συνέχιση των προσπαθειών μας, καθώς οι δυσκολίες που προκύπτουν από την οικονομική κρίση κάνουν πολύ δύσκολη την καθημερινότητα μας.

Με τιμή Ζάγκα Αριστούλα για το Δ.Σ. της Εταιρείας Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς

Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια