Ένα χρυσό για την ομάδα του Underground BOX Καστοριάς στους πανελλήνιους αγώνες Crossfit

ΣΕΙΡΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ -ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » Ένα χρυσό για την ομάδα του Underground BOX Καστοριάς στους πανελλήνιους αγώνες Crossfit

Διεξήχθησαν στον Βόλο το περασμένο Σαββατοκύριακο οι πανελλήνιοι αγώνες Crossfit CENTAURIAN FIT TEST COMPETITION 2017.
To Underground BOX Καστοριάς εκπροσώπησαν : στην κατηγορία Elite team ο Βαγγέλης Τσουρτσούλας με τον Νίκο Αφεντούλη (πρώτη φορά για τον Νίκο στην Elite κατηγορία) και κατέλαβαν την 8η θέση από 50 ομάδες.
Στην κατηγορία Scale ο Παναγιώτης Τίγκας κατέλαβε την 15η θέση από 80 συμμετέχοντες και τέλος στην κατηγορία Teen (εφήβων) ο Βασίλης Αραμπατζής ανέβηκε στο ψηλότερο βάθρο, κατακτώντας το ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ!

O Βαγγέλης Τσουρτσούλας δήλωσε: Ένα μεγάλο ευχαριστώ για όσους που μας στήριξαν σε ένα πολύ απαιτητικό event. Συγχαρητήρια στοον Αλέξανδρο Πεσεξίδη και όλα τα παιδιά για μια πολύ ωραία ευχάριστη διοργάνωση. Παναγιώτη Τιγκα και  Βασίλη Αραμπατζή με κάνατε πολύ περήφανο σαν προπονητή. Νίκο Αφεντούλη έστω για πρώτη φορά στην elite κατηγορία έδειξε την μαχητικότητα σου στάθηκες ΑΞΙΑ δίπλα μου σε όλα τα event πετύχαμε τον στόχο μας μπαίνοντας στον τελικό και πλέον προχωράμε με άλλους ρυθμούς!

CFIT10 CFIT2

CFIT3 CFIT4 CFIT5 CFIT6 CFIT7 CFIT8 CFIT9 CFIT10

 

Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια