Με μεγάλη συμμετοχή η εκδήλωση της ΕΠΣ Καστοριάς για τις πρώτες βοήθειες - OlaDeka

Με μεγάλη συμμετοχή η εκδήλωση της ΕΠΣ Καστοριάς για τις πρώτες βοήθειες

Mε τη συμμετοχή πλήθους κόσμου από το χώρο του τοπικού ποδοσφαίρου, πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο χώρο του δημαρχείου Καστοριάς, η εκδήλωση που διοργάνωσε η Ε.Π.Σ.Καστοριάς με θέμα την αντιμετώπιση επειγουσών καταστάσεων  με την εφαρμογή πρώτων βοηθειών. Ο υπεύθυνος παρουσίασης των τεχνικών αντιμετώπισης επειγόντων περιστατικών κ. Δημήτρης Γραβαλίδης, παρουσίασε στο κοινό του με αναλυτικό τρόπο τη διαχείριση κάθε πιθανού <<θύματος>> ώστε να διασφαλιστεί η σωματική του ακεραιότητα μετά από ατύχημα. Τα περιστατικά με τα οποία παρουσίασε ο διασώστης ήταν πτώση γλώσσας, (το λεγόμενο “γύρισμα”), κατάποση ξένου σώματος, λιποθυμίες, θερμοπληξία και χτυπήματα. Οι τεχνικές που παρουσιάστηκαν με τη βοήθεια εκπαιδευτικής κούκλας ήταν η τεχνική Heimlich και Κ.Α.Ρ.Π.Α.

Η εκδήλωση έκλεισε με πλήθος ερωτήσεων από το κοινό, στις οποίες απάντησε με σαφήνεια και υπομονή ο κ.Γραβαλίδης .

Το σωματείο του Α.Σ.Παναργειακού συγχαίρει τη διοίκηση της Ε.Π.Σ.Καστριάς για την διοργάνωση της πολύ ενδιαφέρουσας και ξεχωριστής αυτής εκδήλωσης. Επίσης προτρέπει την Ε.Π.Σ. να συνεχίσει τη δημιουργία ανάλογων εκδηλώσεων.
   Επίσης ο Α.Σ.Παναργειακός ευχαριστεί θερμά τον πιστοποιημένο διασώστη κ.Γραβαλίδη Δημήτρη για πολύ χρήσιμη ενημέρωση που παρείχε στους φορείς του τοπικού ποδοσφαίρου.
unnamed

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria