“Ο Μαρινάκης είναι καλύτερος απ’ τον Σαββίδη; Δύο τόνους ηρωίνη!”

Ένταση με οπαδό του ΠΑΟΚ κατά την άφιξη του Κ. Μητσοτάκη

Αρχική » Ελλάδα » “Ο Μαρινάκης είναι καλύτερος απ’ τον Σαββίδη; Δύο τόνους ηρωίνη!”

Ένταση προκλήθηκε πριν λίγο κατά την άφιξη του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, στο ξενοδοχείο Porto Palace, στη Θεσσαλονίκη. Την ώρα που ο πρόεδρος της ΝΔ έφτασε στον χώρο όπου πραγματοποείται κομματική εκδήλωση, οπαδός του ΠΑΟΚ που βρισκόταν ανάμεσα στα κομματικά στελέχη, φώναξε προς τον κ. Μητσοτάκη: “Ο Μαρινάκης είναι καλύτερος από τον Σαββίδη; ε; Δύο τόνους ηρωίνη!”.

Ο οπαδός του ΔΙκεφάλου, ένας συνταξιούχος 62 ετών απομακρύνθηκε άμεσα από το σημείο από αστυνομικές δυνάμεις που ήταν παρούσες.

Νωρίτερα, οπαδοί του Δικεφάλου πραγματοποίησαν πορεία από το εμπορικό κέντρο One Salonica, προς τον χώρο του ξενοδοχείου, ωστόσο, η αστυνομία δεν επέτρεψε σε όλους να προσεγγίσουν το Porto Palace.

Αντιπροσωπεία περίπου δέκα ατόμων μπήκε στο ξενοδοχείo και είχε συνάντηση με τον ευρωβουλευτή Θοδωρή Ζαγοράκη, τον Γραμματέα της Π.Ε. της ΝΔ, Λευτέρη Αυγενάκη και τον βουλευτή Θεσσαλονίκης, Σταύρο Καλαφάτη.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ εξέφρασαν τα παράπονά τους για την επίθεση του προέδρου του κόμματος ενάντια στον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, ενώ από την πλευρά τους, οι τρεις άντρες τόνισαν πώς η Νέα Δημοκρατία και η ηγεσία της δεν έχουν κανένα πρόβλημα ούτε με την ομάδα, ούτε με τον λαό του ΠΑΟΚ.

Δείτε το βίντεο του Thestival από τη διαμαρτυρία του 62χρονου που προσήχθη από τις αστυνομικές αρχές:

Πηγή

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια