Η γούνα στο επίκεντρο της επίδειξης ILOE - OlaDeka

Όλα τα μάτια πάνω στην ILOE – Και η γούνα στο επίκεντρο της

ILOE

Η ετήσια ILOE (International Luxury Outerwear Exposition) πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Απριλίου εώς Πέμπτη 25 Απριλίου στο Donald E. Stephens Convention Center στο Rosemont, IL. Η ILOE, ομόφωνα υποστηριζόμενη από τα κορυφαία brands στον χώρο της γούνας, γρήγορα έγινε μια must-attend έκθεση για μια βιομηχανία η οποία γρήγορα έγινε η βιτρίνα της πολυτέλειας στον τομέα της μόδας.

ILOE
Φωτογραφία με οπτική από ψηλά του show floor πριν ανοίξει
ILOE
Οι χορηγοί που συμμετέχουν στο ILOE Show

Το customer service και η παράδοση ενός τελειοποιημένου περιβάλλοντος πωλήσεως είναι το επίκεντρο της επίδειξης. Καθημερινό, ζεστό μεσημεριανό θέτει τον τόνο για την ημέρα και προσφέρει άλλο ένα κομβικό σημείο για δικτύωση των επισκεπτών. Με κλασσικά κομμάτια και τωρινές τάσεις ως την ραχοκοκαλιά των προσφορών του, το μοναδικό εμπορικό event των Ηνωμένων Πολιτειών έχει να προσφέρει κάτι σε όλους. Έμποροι λιανικής και ιδιοκτήτες ειδικευμένων boutiques έλκονται στην ILOE γιατί έχει γίνει το show για διακεκριμένους πωλητές λιανικής στην πολυτέλεια που ψάχνουν γούνα, δέρμα, shearling και cashmere outerwear μαζί με μοναδικά αξεσουάρ πολυτέλειας που δεν μπορούν να βρεθούν πουθενά αλλού.

ILOE
Πωλήτριες λιανικής περιηγούνται στο show floor ψάχνοντας για εμπόρευμα που θα δώσει κάτι παραπάνω στα πολυτελή προϊόντα τους.
ILOE
Μοναδικά αξεσουάρ από γούνα και δέρμα, εμπνευσμένα από floral σχέδια.
ILOE
Έμποροι λιανικής στην ILOE.
ILOE
Έμποροι λιανικής αγοράζουν πολυτελή αξεσουάρ.
ILOE
Έμποροι λιανικής μαζί με εκθέτες.
ILOE
Έμποροι λιανικής μαζί με εκθέτες στην ILOE.

Νιώστε το GLO στην ILOE

Καθώς η επίδειξη κλείνει την πρώτη βραδιά (23 Απριλίου), όλοι οι επισκέπτες συγκεντρώνονται για να παρακολουθήσουν την GLO, μια δυναμική επίδειξη μόδας στην οποία εκθέτες δείχνουν τα καλύτερα τους κομμάτια σε μια πλήρη runway fashion παρουσίαση. Πριν από την GLO πραγματοποιείται μια εορταστική ώρα με cocktails με ορεκτικά και πλήρη bars για τους επισκέπτες  με σκοπό την επιχειρησιακή δικτύωση σε ένα άνετο περιβάλλον με σκοπό την ενδυνάμωση του βορειοαμερικάνικου εμπορίου λιανικής στον τομέα της πολυτέλειας.

ILOE
Έμποροι λιανικής στην ILOE ψάχνοντας για εμπόρευμα που θα δώσει κάτι παραπάνω στα πολυτελή προϊόντα του.
ILOE
Τελευταίες τάσεις τις μόδας παρουσιάζονται στον διάδρομο κατά το 2016 GLO στην ILOE.
ILOE
Η παρουσίαση μόδας GLO είναι το τέλειο μέρος για να παρουσιαστούν τα πιο ξεχωριστά κομμάτια που αντιπροσωπεύουν τα brands που είναι διαθέσιμα στην επίδειξη.
ILOE
GLO 2016
ILOE
Κομμάτια ανδρικής μόδας επίσης προβάλλονται στην επίδειξη

Για εμπόρους που αναζητούν τρόπους για να αποκτήσουν προβάδισμα στον διαδικτυακό ανταγωνισμό, το Fur Information Council of America μαζί με το FurInsider θα πραγματοποιήσουν ένα media workshop την Δευτέρα 24 Απριλίου από τις 8:00 π.μ.  μέχρι τις 9:00 π.μ. στο South Ballroom του convention hall.

Δικτύωση, γνώση και τελευταίες τάσεις… τι περιμένετε? Η ILOE ξεκινάει. Θα σας δούμε εκεί!

ILOE

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria