Δωρεά του 1ου Κυνηγετικού Συλλόγου Καστοριάς στο Νοσοκομείο Καστοριάς - OlaDeka

Δωρεά του 1ου Κυνηγετικού Συλλόγου Καστοριάς στο Νοσοκομείο Καστοριάς

Ο Πρόεδρος και μέλη της Διοίκηση του 1ου Κυνηγετικού Συλλόγου Καστοριάς πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς με σκοπό να παραδώσουν στον Διοικητή του Νοσοκομείου υλικά-δωρεά του 1ου Κυνηγετικού Συλλόγου Καστοριάς.

Το πρώτο μέρος της δωρεάς περιλαμβάνει ιατρικό υλικό που αποτελείται από οκτώ φιάλες ιατρικού οξυγόνου που θα χρησιμοποιηθούν στις κλινικές του Νοσοκομείου. Το δεύτερο μέρος της δωρεάς περιλαμβάνει εννέα τεμάχια κουρτινόξυλων, τα οποία θα τοποθετηθούν στην νεόδμητη πτέρυγα της μαιευτικής κλινικής.

Η συνολική δαπάνη της δωρεάς ανέρχεται περίπου στα 1.750,0€ ποσό που συγκεντρώθηκε από χρηματικές προσφορές των κυνηγών-μελών του Συλλόγου.
 Η Διοίκηση θέλει να ευχαριστήσει τους κυνηγούς για την πρωτοβουλία της κοινωνικής αυτής προσφοράς, αλλά κυρίως να τους ευχαριστήσει για την θερμή υποστήριξη. Η πρωτοβουλία έγινε απόφαση και με το πέρας της κυνηγετικής περιόδου φτάσαμε στην υλοποίηση της.
 Με την κίνηση αυτή θέλαμε να δείξουμε το κοινωνικό πρόσωπο των κυνηγών που αποτελούν μια παρεξηγημένη ομάδα ατόμων που η ενασχόληση με το χόμπι του κυνηγίου τους έχει προσδώσει διάφορους χαρακτηρισμούς. Οι κυνηγοί λοιπόν έχουν ευαισθησίες, ενδιαφέρονται για το κοινωνικό σύνολο, προσφέρουν εθελοντική εργασία, συνεργάζονται με όλους τους δημόσιους φορείς και δίνουν παρουσία όποτε και όπως τους ζητηθεί.

Eκ του Δ.Σ.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria