Τα Λαμπερά Εγκαίνια Του Enigma Mall Του Ομίλου Μουζενίδη

Παρουσία εκπροσώπων του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου της Μακεδονίας πραγματοποιήθηκαν τα λαμπερά εγκαίνια του νέου εμπορικού κέντρου Enigma Mall του Mouzenidis Group.

Αρχική » Γούνα » Τα Λαμπερά Εγκαίνια Του Enigma Mall Του Ομίλου Μουζενίδη

Την κορδέλα των εγκαινίων  έκοψαν ο επιχειρηματίας Μπορίς Μουζενίδης με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, ενώ παρόντες ήταν ο επιχειρηματίας και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, ο πρόεδρος του ομίλου της ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ Α.Ε, Κ. Στέγγος,  ο βουλευτής Χαλκιδικής, Γιώργος Βαγιωνάς, ο αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής, Γιάννης Γιώργος, ο δήμαρχος Ν. Προποντίδας, Μανόλης Καρράς, ο δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος, ο δήμαρχος Σιθωνίας, Γιάννης Τζίτζιος και άλλοι επίσημοι, καθώς και ξενοδοχειακοί και τουριστικοί παράγοντες και κάτοικοι των Μουδανιών . Επίσης παραβρέθηκαν και Ρώσοι τουρίστες, που τις μέρες αυτές κάνουν διακοπές στη Χαλκιδική με τουριστικά προγράμματα του Ομίλου Μουζενίδη.

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας συνεχάρη τον Όμιλο Μουζενίδη για την επένδυση αυτή και έκανε ιδιαίτερη μνεία στον Ιβάν Σαββίδη που ήταν παρών. «Αξίζουν συγχαρητήρια σε αυτούς που συνεχίζουν να επενδύουν σε αυτήν τη χώρα και πρέπει να στηριχθούν» είπε.

Στην επιφάνεια 3.500 τ.μ. που καλύπτει το Enigma Mall  λειτουργούν 40 καταστήματα στα οποία μπορεί κανείς να βρει τα πάντα, αλλά κυρίως γούνες! Το Enigma Mall είναι μια από τις σημαντικότερες επενδύσεις στη Χαλκιδική για τη φετινή χρονιά, απασχολώντας 200 εργαζόμενους από την ευρύτερη περιοχή και προσφέροντας αγορές μέσα από μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε ένα πολυτελές περιβάλλον, ψυχαγωγία.

Δείτε το ρεπορτάζ του ALPHA που κάλυψε τα εγκαίνια στο δελτίο ειδήσεων ΕΔΩ

ENIGMA-MALL-ALPHA1

66

86

89

ff

rr

 

 

 

Πηγή

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια