Νίκος Παπουτσίδης (ΜΑΘΗΣΗ) – Τα ΔΩΡΕΑΝ επαναληπτικά μαθήματα είναι κοινωνική προσφορά από εθελοντές καθηγητές

VIDEO

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » Νίκος Παπουτσίδης (ΜΑΘΗΣΗ) – Τα ΔΩΡΕΑΝ επαναληπτικά μαθήματα είναι κοινωνική προσφορά από εθελοντές καθηγητές

Και φέτος τα Φροντιστήρια «Μάθηση» στέκονται στο πλευρό του μαθητή, προσφέροντας ένα πλήρες πρόγραμμα επαναληπτικών μαθημάτων για το Γυμνάσιο εντελώς ΔΩΡΕΑΝ και χωρίς καμία απολύτως δέσμευση διότι πρόκειται για μια κοινωνική προσφορά από εθελοντές καθηγητές.

Σε αυτά τα μαθήματα υπάρχει η δυνατότητα να γίνει επανάληψη της εξεταστέας ύλης, εστιάζοντας στα «SOS» σημεία για τη σωστή προετοιμασία των εξετάσεων του σχολείου.

Όποιες απορίες ή κενά υπάρχουν μπορούν να λυθούν και να καλυφθούν και σε επιπλέον χρόνο εάν αυτό κριθεί αναγκαίο.

Θα δοθεί γραπτώς ένα corpus επαναληπτικών ερωτήσεων και ασκήσεων με τα κρίσιμα σημεία της ύλης.

Το πρόγραμμα των επαναληπτικών μαθημάτων αφορά στα μαθήματα

Μαθηματικά , Φυσική ,Έκθεση και Λογοτεχνία και θα γίνουν από 8 έως 31 Μαΐου.

Πιστεύουμε ότι θα υπάρξει δυνατότητα και σε αυτά τα επαναληπτικά μαθήματα να δημιουργηθούν τμήματα αριστούχων αλλά και ξεχωριστά τμήματα για μαθητές με περισσότερα κενά ώστε να προσαρμοστεί το επαναληπτικό μάθημα στις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε μαθητή.

Τα παιδιά μπορούν να φέρουν και τους φίλους τους και να δημιουργήσουν το δικό τους τμήμα προετοιμασίας για τις σχολικές εξετάσεις στις καταλληλότερες συνθήκες μάθησης ώστε να αναπτυχθούν σωστά όλες τους οι δυνατότητες.

Η φιλοσοφία των Φροντιστηρίων «Μάθηση» είναι να προσφέρουν ΠΑΝΤΑ σε ΟΛΟΥΣ τους μαθητές την  ΚΑΛΥΤΕΡΗ εκπαίδευση στην ΚΑΛΥΤΕΡΗ ποιότητα σ΄ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον με υπεύθυνους εθελοντές καθηγητές που και ξέρουν και μπορούν και θέλουν πραγματικά να βοηθήσουν τα παιδιά.

Στηρίζουμε ΟΛΑ τα παιδιά με ΟΛΕΣ μας τις δυνάμεις γιατί είναι η ελπίδα για το ΜΕΛΛΟΝ μας!!!   

Η κινητήριος δύναμη για όλες αυτές τις ενέργειες είναι η αγάπη για το μαθητή.

Δείτε τι δήλωσε ο εκπρόσωπος των Φροντιστηρίων ΜΑΘΗΣΗ κ. Νίκος Παπουτσίδης:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια