Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΕΓ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ FEA 2017

Αρχική » Γούνα » Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΕΓ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ FEA 2017

Πολύ ικανοποιημένα δηλώνουν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΓ για την έκβαση της διεθνούς έκθεσης γούνας στην Αθήνα Fur Excellence In Athens που ολοκληρώθηκε χθες Κυριακή 2 Απριλίου στο Metropolitan Expo.

Διπλάσιοι ήταν φέτος οι εκθέτες,  και σημειώθηκε αύξηση των επισκεπτώ κατά 30% (60% αύξηση από Ρωσία, 10% από Ουκρανία και 10 από τρίτες χώρες).

Σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του προέδρου του ΣΕΓ κ. Ντίνου Σαλαγιάννη και του αντιπροέδρου κ. Σάκη Μαλεγκάνου, επιτυχία σημείωσε το GALA αλλά και οι καινοτομίες όπως το daily show το οποίο δούλεψε εμπορικά και όχι απλά διαφημιστικά αφού μετά την παρακολούθηση του, οι επισκέπτες πήγαιναν στα περίπτερα με τη λίστα στην οποία είχαν σημειώσει τα κομμάτια για τα οποία ενδιαφέροντα και μετέπειτα προέβαιναν σε παραγγελίες.

Δείτε όλα όσα δήλωσαν οι εκπρόσωποι του συνδέσμου και την απάντηση τους σε πρόταση που κυκλοφορεί από γουνοποιούς για κοινές δράσεις εξωστρέφειας από τους δύο συνδέσμους, χωρίς στην ουσία να απαιτείται η τυπική συνένωση τους ή η κατάργηση μιας από τις υφιστάμενες εκθέσεις:

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια