Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΟΥΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ FEA 2017

«Στην Αθήνα συνεχίστηκε το θετικό κλίμα που επικράτησε στις 2 προηγούμενες εκθέσεις του Μιλάνου και του Hong Kong»

Αρχική » Γούνα » Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΟΥΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ FEA 2017

Με επιτυχία έκλεισε τις πύλες  της η FEA, που πραγματοποιήθηκε από 31-3-2017 έως 2-4-2017, συνεχίζοντας το θετικό κλίμα που επικράτησε στις  2 προηγούμενες εκθέσεις του Μιλάνου και του Hong Kong.

Τα βλέμματα τώρα στρέφονται στην Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς, που θα διεξαχθεί στις 4-7 Μαϊου 2017 και είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχιστεί το ίδιο κλίμα.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας  από την μεριά της σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ελλήνων Γουνοποιών διοργάνωσε συναντήσεις με πολιτικά πρόσωπα, με σκοπό την σύσφιξη των σχέσεων και επίτευξη προτάσεων για την ανάδειξη και προώθηση και προβολή της Ελληνικής γουνοποιίας.

Στις συναντήσεις αυτές παρευρέθηκαν ο Υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Στέργιος Πιτσιόρλας, με τον οποίο έγινε εκτενή συζήτηση με αποτέλεσμα επικείμενο ραντεβού για την κατάθεση προτάσεων,  Ευρωβουλευτές, Εκπρόσωποι όλων των κομμάτων, οι Αντιπεριφερειάρχες της Δυτικής Μακεδονίας κ.κ. Ματθαίος Καλαϊτζόπουλος και Θεοφύλακτος Ζυμπίδης, ο Δήμαρχος Καστοριάς κ. Ανέστης Αγγελής και ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Καστοριάς κ. Λάζαρος Ζήσης.

Έτσι μας δόθηκε η ευκαιρία για άλλη μια φορά να ισχυροποιήσουμε την θέση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας στο πολιτικό lobbying

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια