Ανοίγει στις 20 Απριλίου το Enigma του Μουζενίδη στη Χαλκιδική - OlaDeka

Ανοίγει στις 20 Απριλίου το Enigma του Μουζενίδη στη Χαλκιδική

Ποιες εταιρείες θα έχει

«Πυρετός» εργασιών επικρατεί αυτές τις μέρες στο νέο εμπορικό κέντρο της Χαλκδικής ενόψει των φαντασμαγορικών εγκαινίων που έχουν προγραμματιστεί για τις 29 Απριλίου, ημέρα που θα ανοίξουν και επίσημα οι πύλες του “Enigma Shopping Center” στη Χαλκιδική!

Το νέο «στολίδι» του Mouzenidis Group αναμένεται να είναι έτοιμο να υποδεχθεί τις επιχειρήσεις που έχουν μισθώσει τους χώρους του σε περίπου 10 μέρες όταν και θα έχει ολοκληρωθεί ο μεγαλύτερος όγκος εργασιών.

enigma-2

Το νέο εμπορικό κέντρο θα έχει αρκετούς χώρους πρασίνου και αναψυχής καθώς και παιδότοπο για να μπορεί να εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις οικογένειες που θα το επισκεφθούν. Στο εξωτερικό του χώρο θα υπάρχει και μία ειδικά διαμορφωμένη τέντα όπου θα λαμβάνουν μέρος επιδείξεις μόδας!

enigma-6

Συνολικά το “Enigma Shopping Center” θα καλύψει στεγασμένο χώρο 3.500 τετραγωνικών και θα στεγάσει στους χώρους του 40 καταστήματα με σαφή προσανατολισμό την γούνα αφού τα 16 καταστήματα θα φιλοξενήσουν επιχειρήσεις του είδους. Τα υπόλοιπα καταστήματα που θα υπάρχουν βάσει του σχεδιασμού θα είναι: 4 ρουχισμού, 3 κοσμηματοπολεία, 2 με αρώματα – καλλυντικά, 1 με παιδικά ρούχα και 1 με παιχνίδια, 1 με οπτικά, 1 με βαλίτσεϛ και είδη ταξιδιού, 1 με λευκά είδη και είδη σπιτιού, 1 με δερμάτινα, 1 αξεσσουάρ γούναϛ, 1 με εικόνεϛ και προϊόντα Αγίου Όρουϛ, 1 με σουβενίρ, 1 με ελαιόλαδο και τοπικά προϊόντα, μία κάβα κρασιών και φυσικά restaurant cafe.

Περίοπτη θέση θα έχει επίσης και το γκουρμέ εστιατόριο της Θεσσαλονίκης «Κρητικός».

enigma-5

Σύμφωνα με πληροφορίες από το “Enigma Shopping Center” τα καταστήματα που θα υπάρχουν στο εμπορικό είναι οι παρακάτω:

Armani Jeans, Estel Furs, Obsession Furs, Ego Furs,  Dios Furs,  Papageorgiou Furs,  Innov Furs, Rodanos, Comfuzio, Tweety, Posh, Bag Stories, by Lazaros, Emfasi Pelle, Kosmein, Kosmein Home Design, Vitaniotis, Dimitrios Exclusiv, Anastasiadis Optical Stores, Antica jewellery, EFD Papadopoulos Furs, Naomi, Dicara, Manzari, Bourtsos, Makis Roussoulis Furs, Tempus, Scandinavia Furs, Kritikos Restaurant, La Bottega Moda Italiana, Grecoleto παιδότοπος, (σ.σ. τα παρακάτω ονόματα αν και δεν αναφέρονται στο δημοσίευμα συμπληρώνονται από το oladeka.com – Finezza Furs, Trasias Furs, Aris Furs.)

enigma-4

Η συνολική επένδυση του Ομίλου Μουζενίδη προσεγγίζει τα 5εκ ευρώ ενώ βάσει του πλάνου της εταιρείας το εμπορικό κέντρο θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι τον Οκτώβριο.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria