Σήμερα ο αγώνας εξ΄αναβολής Καλλιθέα - Μαυροχώρι - OlaDeka

Σήμερα ο αγώνας εξ΄αναβολής Καλλιθέα – Μαυροχώρι

Με την διεξαγωγή του αγώνα εξ΄αναβολής μεταξύ των ομάδων Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας – Γράμμος Μαυροχωρίου ολοκληρώνεται σήμερα η 15η αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας.

Ο αγώνας έχει κυρίως μονόπλευρο ενδιαφέρον με τους γηπεδούχους να χρειάζονται απαραίτητα τη νίκη προκειμένου να μειώσουν την διαφορά τους από την πρωτοπόρο της βαθμολογίας Καστοριά στους 2 βαθμούς, παραμένοντας σε τροχιά ανόδου.

Οι ’’κυανοκίτρινοι’’ έχουν ένα σερί 7 συνεχόμενων νικών και σαφώς, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία δεν έχουν περιθώρια για απώλειες βαθμών και φιλοδοξούν να το διευρύνουν, έτσι ώστε να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για άνοδο, ενώ ενδιάμεσα στο δίμηνο των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων, έχουν σημειώσει μία βαριά ήττα στον θεσμό του Κυπέλλου από την Καστοριά, που είχε ως συνέπεια να αποκλειστούν από τον Τελικό Κυπέλλου.

Η ομάδα της Καλλιθέας στα 15 ματς που έχει δώσει φαίνεται να αντιπαθεί τις ισοπαλίες αφού δεν έχει φέρει μέχρι σήμερα «Χ» έχοντας απολογισμό 13 νίκες και 2 ήττες, ενώ στην έδρα της είναι πολύ δυνατή με 6 νίκες και 1 ήττα από την Καστοριά και βρίσκεται στη 2η θέση με 39 βαθμούς, ενώ στον α’ γύρο είχε περάσει νικηφόρα από την έδρα του Μαυροχωρίου επικρατώντας, δύσκολα, όμως, με σκορ 1-2.

 

Από την άλλη πλευρά ο ‘’Γράμμος’’ Μαυροχωρίου πραγματοποιεί μία εξαιρετική πορεία στο φετινό πρωτάθλημα και βρίσκεται σταθερά στην 5η θέση της βαθμολογίας. Προερχόταν από ένα εντυπωσιακό σερί 9 αγώνων χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα, έχοντας παράλληλα και τη νίκη-πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου κόντρα στην Αστραπή Μεσοποταμίας.

Στο στρατόπεδο του Μαυροχωρίου, ίσως ακόμη να μην έχουν κοπάσει οι πανηγυρισμοί από την πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου, ενώ ‘’φρένο’’ στο εντυπωσιακό τους αυτό σερί των 9 ματς χωρίς ήττα, έβαλε το περασμένο Σάββατο η Αστραπή Μεσοποταμίας. Οι ‘’κυανόμαυροι’’, λοιπόν, μπορεί να μην έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον και το μυαλό τους να βρίσκεται στο ματς της επόμενης Τετάρτης στον Τελικό Κυπέλλου κόντρα στην Καστοριά, ωστόσο, όμως τους περιμένει μία τριάδα αγώνων ‘’φωτιά’’, αρχής γενομένης από το προσεχές Σάββατο στο El Clásico της κατηγορίας κόντρα στον Ηρακλή Πολυκάρπης εκτός έδρας, ακολουθεί ο Τελικός Κυπέλλου με αντίπαλο την Καστοριά, την οποία, όμως, ‘’καπάκι’’ το μεθεπόμενο Σάββατο την υποδέχονται στην έδρα τους για το πρωτάθλημα.

Αξίζει ακόμη να σημειωθεί ότι οι ‘’κυανόμαυροι’’ βρίσκονται στην 5η θέση με 27 βαθμούς, έχοντας απολογισμό 8 νίκες, 3 ισοπαλίες και 4 ήττες, ενώ στα 7 ματς που έχουν δώσει μέχρι σήμερα εκτός έδρας, έχουν αξιόλογη παρουσία, μετρώντας μόλις 2 ήττες (Αστραπή Μ. και Καστοριά).

Τέλος, το σημερινό ματς θα διευθύνουν οι κ.κ. Πολυχρονίου, Σιδερίδης Χ. και Ζαρομυτίδου.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Α/Α Ο Μ Α Δ Ε Σ ΤΕΡΜΑΤΑ Β
1 ΑΓΣΚ ΚΑΣΤΟΡΙΑ 82 8 44
2 ΜΕΓ. ΑΛΕΞ. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 61 10 39
3 ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣ/ΜΙΑΣ 58 10 38
4 ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ 40 25 38
5 ΜΑΥΡΟΧΩΡΙ 29 22 27
6 ΑΟ ΚΑΣΤΩΡ 26 30 22
7 ΔΟΞΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 21 31 22
8 ΑΣ ΝΤΑΗΛΑΚΗ 27 37 20
9 ΟΜΟΝΟΙΑ ΒΟΓΑΤΣΙΚΟΥ 21 32 16
10 ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 21 44 15
11 ΚΡΟΝΟΣ 20 42 12
12 ΑΕ ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ 17 46 11
13 ΔΟΞΑ ΚΟΡΗΣΟΥ 16 45 10
14 ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΕΣ/ΜΙΑΣ 21 78 4
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria