Πινγκ-Πονγκ: Εξαιρετικές εμφανίσεις των αθλητών του Κένταυρου Καστοριάς στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της Φλώρινας - OlaDeka

Πινγκ-Πονγκ: Εξαιρετικές εμφανίσεις των αθλητών του Κένταυρου Καστοριάς στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της Φλώρινας

Το Σαββατοκύριακο 25-26/3/2017 διεξήχθη στην Φλώρινα το 12ο και προτελευταίο πανελλήνιο αναπτυξιακό πρωτάθλημα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. για φέτος και με την επιτυχία του ήρθε να επιβεβαιώσει και τη ζεστασιά, με την οποία αγκαλιάζει την επιτραπέζια αντισφαίριση η υπέροχη πόλη της Φλώρινας.

Πιο συγκεκριμένα πήραν μέρος 133 αγόρια και κορίτσια, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους. Το όπεν αυτό ήταν το 3ο στην ιστορία της Φλώρινας και το διοργάνωσε στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης η Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. σε συνεργασία με τον Α.Σ.Ε.Α Σάρισες Φλώρινας, τον δήμο Φλώρινας και την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας. Οι 133 συμμετοχές χωρίστηκαν σε 16 νέους, 41 παίδες, 13 κορασίδες, 27 παμπαίδες, 13 παγκορασίδες, 11 μίνι παμπαίδες και 12 μίνι παγκορασίδες όπου προέρχονταν από 13 διαφορετικές πόλεις και συγκεκριμένα την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, την Έδεσσα, την Κοζάνη, την Κόρινθο την Αλεξανδρούπολη, την Καστοριά, τα Ιωάννινα, την Βέροια, την Κομοτηνή, την Δράμα, τις Σέρρες και φυσικά την Φλώρινα.

Ο Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος” συμμετείχε με τρεις αθλητές: με τον Μοσχάκη Νικόλαο στην κατηγορία των παίδων, τον Μοσχάκη Δημήτριο στους παμπαίδες και τον Τοκατλίδη Φώτη στους μίνι παμπαίδων. Οι καστοριανοί αθλητές πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις στα περισσότερα παιχνίδια τους παίζοντας ωραίο πινγκ-πονγκ το οποίο είναι δείγμα της δουλειάς που γίνεται στον καστοριανό σύλλογο.

Αναλυτικότερα, ο Τοκατλίδης Φώτιος κατέκτησε την 8η θέση στην κατηγορία του, ο Μοσχάκης Δημήτριος την 13η θέση ενώ ο αδερφός του ο Μοσχάκης  Νικόλαος κατέκτησε την 32η θέση στην κατηγορία του.

Αγωνιστική δραστηριότητα του Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος” συνεχίζεται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στην Κοζάνη με το 14ο τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης όπου διοργανώνει ο δήμος Κοζάνης μαζί με την τοπική ομάδα του Σ.Ε.Α. Κοζάνης και αναμένετε  να συμμετάσχουν αρκετοί αθλητές από τον Κένταυρο Καστοριάς.

tokatlidis-fwths(2)

tokatlidis-fwths

dimitris-mosxakhs(2)

dimitris-mosxakhs

Φωτογραφίες από τον Βασίλη Καραουλάνη

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria