Ντ. Σαλαγιάννης: Αισιόδοξοι αλλά προσγειωμένοι στην τελική ευθεία για τη FEA 2017 - OlaDeka

Ντ. Σαλαγιάννης: Αισιόδοξοι αλλά προσγειωμένοι στην τελική ευθεία για τη FEA 2017

Μετά τις Διεθνείς Εκθέσεις του Χογνκ Κονγκ και του Μιλάνο το ενδιαφέρον του κλάδου και των επιχειρήσεων στρέφεται στην Αθήνα. Τα αποτελέσματα της Fur Excellence in Athens, International Fur Fair 2017 θα δείξουν την πορεία του κλάδου τους επόμενους μήνες και ιδιαίτερα τις τάσεις στην αγορά της Ρωσίας.

Μιλώντας στα τοπικά ΜΜΕ ο πρόεδρος του ΣΕΓ, Ντίνος Σαλαγιάννης, συνοευόμενος από τον αντιπρόεδρο του ΣΕΓ, Μηνά Κουτσουλιώτα, εστίασε στις καινοτομίες της Fur Excellence in Athens 2017 που ανοίγει τις πύλες της την ερχόμενη Παρακευή – θα προηγηθεί το gala το βράδυ της Πέμπτης 30 Μαρτίου, αλλά και στην ισχυρή παρουσία εκθέτων. Έχουμε τις περισσότερες συμμετοχές εκθετών και αυτό μας κάνει αισιόδοξους” τόνισε και συνέχισε: Είμαστε αισιόδοξοι δεν θέλουμε να λέμε μεγάλα και πολλά λόγια, οι ενδείξεις που έχουμε ειναι πολύ θετικές. Στόχος της Διοίκησης του Συνδέσμου Ελλήνων Γουνοποιών, αποτελεί και φέτος η ικανοποίηση των επισκεπτών και των εκθετών σε όλα τα επίπεδα, και ιδιαίτερα σε επίπεδο οργάνωσης ,επισκεψιμότητας και καινοτομίας. Έτσι έχουν προγραμματιστεί αρκετές παράλληλες δράσεις, όπως, τo εργαστήριο γουναρικών (workshop) το οποίο θα απασχολήσει περίπου διπλάσιο αριθμό σπουδαστών, όπως και ο διαγωνισμός νέων σχεδιαστών με πάρα πολύ μεγάλη συμμετοχή φέτος (53 σχεδιαστές με 127 σχέδια)”.

Δουλεύουμε συνεχώς
Ακόμη και σε αυτό το χρονικό σημείο”, σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΕΓ, “μια εβδομάδα πριν την Fur Excellence in Athens International Fur Fair 2017, o Σύνδεσμος Ελλήνων Γουνοποιών εντείνει τις εκδηλώσεις προβολής της Διεθνούς Έκθεσης της Αθήνας μέσω ειδικών προωθητικών ενεργειών στο Πεκίνο αλλά και τη συμμετοχή του στη μεγαλύτερη έκθεση μόδας. Σε ένα κοινό από 2.167 εκθέτες και περισσότερους από 120.000 επισκέπτες η Fur Excellence in Athens International Fur Fair διοργάνωσε ειδικές εκδηλώσεις όπου προβλήθηκαν όλοι οι εκθέτες, παρουσιάσθηκαν όλες οι επιχειρήσεις και διοργανώθηκε ειδικό show που παρακολούθησαν πάρα πολύ ενδιαφερόμενοι. Οι Παρουσιάσεις και εκδηλώσεις όπως αυτές βοηθούν τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στη Fur Excellence in Athens, να απευθυνθούν χωρίς κόστος σε πολλαπλάσιο κοινό. Η Fur Excellence in Athens, International Fur Fair 2017 είναι μόνο η αρχή μιας χρονιάς συνεχών εκδηλώσεων και παρουσιάσεων”.
“Για εμάς”, συμπλήρωσε ο έμπειρος γουνοποιός, η Διεθνής Έκθεσης της Αθήνας είναι μόνο ένα μέρος μια σημαντική και κεντρική εκδήλωση που αποτελεί μέρος πολύ σημαντικών αντίστοιχων προσπαθειών για να προβάλλουμε τις επιχειρήσεις και τους εκθέτες. Προβάλλουμε συνεχώς και με κάθε μεσο όσους τους εκθέτες”.
Αναφερόμενος στην επισκεψιμότητα, ο κ. Σαλαγιάννης τόνισε πως: “φέτος είναι από τις χρονιές με τους περισσότερους εκθέτες ίσως και η μοναδική σε τέτοιο αριθμό. Στη διεθνή έκθεση της Αθήνας συμμετέχουν πάνω από 60 εκθέτες , 65 για την ακρίβεια με το 20% να είναι εκθέτες από το εξωτερικό. Κρατάμε μικρό καλάθι ελπίζουμε και δουλεύουμε για το καλύτερο. Είμαστε προσγειωμένοι για αυτό και δουλεύουμε με πολύ μεγάλο πάθος για να κάνουμε το καλύτερο. Όμως αυτό για γίνει εξαρτάται και στηρίζετε από τις επιχειρήσεις, από την κολλεξίον τους από την προετοιμασία τους κλπ.”.

Υψηλοί προσκεκλημένοι
Περιμένουμε εκπροσώπους από διεθνείς οίκους μόδας, ενώ θα έρθουν και εκπρόσωποι των μεγαλύτερων επιχειρήσεων και εταιρειών από τη Ρωσία, και την Ευριασιατική Ένωση. Με τη στήριξη του Enterprise Greece διοργανώνουμε ένα επιπλέον ειδικό πρόγραμμα προσέλκυσης αγοραστών είμαστε στην τελική του ευθεία και ιδιαίτερα θετικοί για αυτό” ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΕΓ και σημείωσε πως: “την έκθεση θα επισκεφθούν πολλοί διπλωμάτες, με κορυφαίους τους πρέσβεις Καναδά, Ρωσίας”.

Μάρκος Πετρόπουλος

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria