Η North American Fur Auctions Inc. (NAFA) με χαρά ανακοινώνει πως ολοκλήρωσε την αγορά κτιρίου της στο Τορόντο - OlaDeka

Η North American Fur Auctions Inc. (NAFA) με χαρά ανακοινώνει πως ολοκλήρωσε την αγορά κτιρίου της στο Τορόντο

Τορόντο, Καναδάς, 28 Φεβρουαρίου 2017

Η NAFA φιλοξενούνταν στο Skyway Building για πάνω απο 30 χρόνια και το ενοικιαστήριο λήγει το 2023. Ωστόσο, ο Ivanhoe Cambridge, πρώην ενοικιαστής της NAFA, αποφάσισε το 2016 οτι το κτίριο δεν ήταν πλέον στρατηγικά χρήσιμο στο παγκόσμιο porfolio ακινήτων και προσέφερε στην NAFA την ευκαιρία να το αγοράσει.

“Όταν εμφανίστηκε η ευκαιρία να αγοράσουμε το κτίριο των 13935 τετραγωνικών μέτρων από τον Ivanhoe Cambridge, βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να πω πως είχαμε την οικονομική δυνατότητα να την αρπάξουμε.” είπε ο Doug Lawson, Senior Vice President και Chief Financial officer. “Η απόκτηση του επιτελικού κτιρίου απο την NAFA, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται το auction room καθώς και οι αποθηκευτικοί χώροι μας, θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε τις δημοπρασίες για πολλά χρόνια ακόμα σε μια απο τις καλύτερες και πιο βολικές τοποθεσίες στην παγκόσμια αγοραστική κοινωνία. Και τέλος, ένα ακόμα πλεονέκτημα της αγοράς του Skyway Building είναι οτι θα μειώσει το ετήσιο τοπικό κόστος πληρότητας και θα βελτιώσει την ροή χρήματος της εταιρίας.”

Η απόκτηση του κτιρίου 65 Skyway απο την NAFA συμπεριλαμβάνει και έναν περιμετρικό χώρο parking καθώς και το Montana’s BBQ and Bar, ένα full-service εστιατόριο 538 τετραγωνικών μέτρων το οποίο πλέον θα αποτελεί για την NAFA μια συνεχή ροή μηνιαίου εισοδήματος λόγω ενοικίου.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria