ΕΠΣ Καστοριάς - Α΄ Κατηγορία: Έκαναν το καθήκον τους οι τρεις «καμπαλέρος» - OlaDeka

ΕΠΣ Καστοριάς – Α΄ Κατηγορία: Έκαναν το καθήκον τους οι τρεις «καμπαλέρος»

Χωρίς να συναντήσουν προβλήματα στις αναμετρήσεις τους οι τρεις πρωτοπόροι της βαθμολογίας, πρόσθεσαν μία ακόμη νίκη στο ενεργητικό τους, με αποτέλεσμα το ενδιαφέρον των φιλάθλων να μετατοπιστεί για την επόμενη αγωνιστική,

στην οποία θα κληθούν να λύσουν τις διαφορές τους η «Αστραπή» Μεσοποταμίας με τον «Μέγα Αλέξανδρο» Καλλιθέας, ενώ η Καστοριά, την ίδια ώρα, θα κοντράρεται στο Δ.Α.Κ.Κ. με τα «ελάφια» της Α.Ε. Γραμμοχωρίων.

Σε ό,τι, τώρα, αφορά τα νέα «τρίποντα» των τριών «μνηστήρων» του τίτλου, να σημειωθεί, πως η Καστοριά με … φόρα από το 0-5 στον 39ο Τελικό Κυπέλλου επί του «Γράμμου» Μαυροχωρίου, αντιμετωπίζοντάς τον για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις ημέρες, κατάφερε να μη συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα για να περάσει νικηφόρα (0-2) από την έδρα των «κυανόλευκων» και να παραμείνει στο «ρετιρέ», ενώ ο δεύτερος στη βαθμολογία «Μέγας Αλέξανδρος» Καλλιθέας μετέτρεψε την εντός των … τειχών του κόντρα με την «Ομόνοια» Βογατσικού σε … πάρτι, συντρίβοντάς την με το εμφατικό σκορ 7-0. «Πάρτι», όμως, έκαναν και οι τρίτοι στον πίνακα της βαθμολογίας «κιτρινόμαυροι» της Μεσοποταμίας στο γήπεδο της Κορησού, όπου επιβλήθηκαν της τοπικής «Δόξας» με ευρύ σκορ 0-5.

Σχετικά δε, με τα αποτελέσματα των υπολοίπων αγώνων, αλήθεια είναι, ότι αίσθηση προξένησε η ήττα (2-1) του «Ηρακλή» Πολυκάρπης στο γήπεδο της Κολοκυνθούς από τον Κρόνο, ο οποίος, επιστρέφοντας στις νικηφόρες εμφανίσεις έπειτα από έξι αγωνιστικές, έθεσε τον εαυτό του σε «ασφαλές» περιβάλλον, μιας και δημιούργησε μια απόσταση της τάξης των έντεκα βαθμών από τον … πάτο της βαθμολογίας, ενώ οι «πράσινοι» του Ρούλη Κυβεντίδη, από την άλλη, πήραν οριστικά «διαζύγιο» αναφορικά με την επιδίωξή τους να μείνουν σε τροχιά τίτλου.

Στην 6η θέση διατηρήθηκε η «Δόξα» Αμπελοκήπων, που παίρνοντας το «αίμα» της πίσω για την ήττα της (0-3) στον α’ γύρο από τον Νταηλάκη, τον υποχρέωσε σε ήττα με 0-2, ενώ οι «βυσσινί» του Κάστορα, «αλώνοντας» την έδρα των «Ελπίδων» Μεσοποταμίας και επικρατώντας εκεί με σκορ 0-3, γεγονός είναι, ότι … έσπρωξαν τους ουραγούς στη βαθμολογία ένα βήμα πιο κοντά στον υποβιβασμό από την κατηγορία των «μεγάλων» του τοπικού μας ποδοσφαίρου.

Τέλος, σπουδαίο «διπλό» πήρε ο Παναργειακός στην εκτός έδρας αναμέτρησή του με την Α.Ε. Γραμμοχωρίων, σε ένα ματς που έγινε της «ανατροπής», με τους «κοκκκινόμαυρους» να προηγούνται 1-0, τους γηπεδούχους να φέρνουν «τούμπα» (2-1), ενώ οι φιλοξενούμενοι μετά το 2-2 (με πέναλτι) και αφού έμειναν με δέκα παίκτες στον αγωνιστικό χώρο, κατάφεραν, όχι μόνο να πετύχουν το νικητήριο (2-3) γκολ, αλλά και να σημαδέψουν δύο φορές τα δοκάρια των «ελαφιών» !!!

Τα αποτελέσματα

ΜΕΓ. ΑΛΕΞ. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΟΜΟΝΟΙΑ ΒΟΓΑΤΣΙΚΟΥ 7 0
ΑΣ ΝΤΑΗΛΑΚΗ ΔΟΞΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 0 2
ΔΟΞΑ ΚΟΡΗΣΟΥ ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣ/ΜΙΑΣ 0 5
ΑΕ ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 2 3
ΚΡΟΝΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ 2 1
ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΕΣ/ΜΙΑΣ ΑΟ ΚΑΣΤΩΡ 0 3
ΓΡΑΜΜΟΣ ΜΑΥΡΟΧΩΡΙΟΥ ΑΓΣΚ ΚΑΣΤΟΡΙΑ 0 2

Η βαθμολογία

Α/Α Ο Μ Α Δ Ε Σ ΤΕΡΜΑΤΑ Β
1 ΑΓΣΚ ΚΑΣΤΟΡΙΑ 85 8 50
2 ΜΕΓ. ΑΛΕΞ. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 75 10 45
3 ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣ/ΜΙΑΣ 67 10 44
4 ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ 42 28 39
5 ΓΡΑΜΜΟΣ ΜΑΥΡΟΧΩΡΙΟΥ 30 25 28
6 ΔΟΞΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 23 31 26
7 ΑΟ ΚΑΣΤΩΡ 29 31 25
8 ΑΣ ΝΤΑΗΛΑΚΗ 28 40 21
9 ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 29 47 21
10 ΟΜΟΝΟΙΑ ΒΟΓΑΤΣΙΚΟΥ 22 40 17
11 ΚΡΟΝΟΣ 22 47 15
12 ΑΕ ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ 19 49 12
13 ΔΟΞΑ ΚΟΡΗΣΟΥ 16 57 10
14 ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΕΣ/ΜΙΑΣ 22 86 4

 

 Επόμενη αγωνιστική

ΟΜΟΝΟΙΑ ΒΟΓΑΤΣΙΚΟΥ ΔΟΞΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣ/ΜΙΑΣ ΜΕΓ. ΑΛΕΞ. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ ΑΣ ΝΤΑΗΛΑΚΗ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ ΔΟΞΑ ΚΟΡΗΣΟΥ
ΑΟ ΚΑΣΤΩΡ ΑΕ ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ
ΑΓΣΚ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΚΡΟΝΟΣ
ΓΡΑΜΜΟΣ ΜΑΥΡΟΧΩΡΙΟΥ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΕΣ/ΜΙΑΣ

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria