ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΙΤΑΛΩΝ - Το πρώτο TheOneMilano πέτυχε! Ετοιμάζουμε νέο εκθεσιακό format στις 22 Σεπτέμβρη! - OlaDeka

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΙΤΑΛΩΝ – Το πρώτο TheOneMilano πέτυχε! Ετοιμάζουμε νέο εκθεσιακό format στις 22 Σεπτέμβρη!

Περισσότεροι από 11,000 επαγγελματίες αγοραστές, 63% από το εξωτερικό – Πρώτη θέση στους Ευρωπαίους επισκέπτες η Ελλάδα με 355 άτομα!

Μιλάνο, 27 Φεβρουαρίου 2017 – Με 11,154 επισκέπτες από 82 χώρες, εντός 4 ημερών η νέα έκθεση μόδας – TheOneMilano – κατάφερε την επίτευξη όλων των στόχων της.

Τα 286 brands που αντιπροσώπευαν 244 εταιρείες, σχεδόν 50% αυτών από το εξωτερικό, έδειξαν τα καλύτερα από ότι έχουν παράξει, επικεντρώνοντας όχι μόνο στην ποιότητα αλλά και στην δημιουργικότητα η οποία είναι ένα χαρακτηριστικό που κάνει την δεξιοτεχνία και την τεχνική καινοτομία των προϊόντων τους να ξεχωρίζει.

Οι εκθέσεις είναι ένα στρατηγικό εργαλείο το οποίο είναι ουσιώδες και στην συνάντηση πιστών πελατών αλλά και την απόκτηση νέων αγοραστών.

Η εκθεσιακή αγορά είναι απαραίτητη ειδικά για μικρές εταιρίες που θέλουν να αυξήσουν τους ορίζοντές τους και να δημιουργήσουν νέες και αξιόπιστες επαφές, αλλά είναι επίσης σημαντικές για τα ήδη καθιερωμένα brands με σκοπό την αύξηση του brand awareness και την εκμετάλλευση νέων ευκαιριών για ανάπτυξη.

Τα αποτελέσματα που παρουσιάστηκαν από την προσεκτικά επιλεγμένη ένωση των δύο εκθέσεων Mipap και Mifur είναι εξαιρετικά.

«Δουλέψαμε σκληρά για να δημιουργήσουμε μια έκθεση που δεν υπήρχε προηγουμένως και πλέον έγινε πραγματικότητα» είπε ο Norberto Albertalli, πρόεδρος της TheOneMilano, «και δεν με εκπλήσσει η επιτυχία της. Με πάνω από 11.000 επισκέπτες, εκ των οποίων 7.027 από το εξωτερικό, έχουμε γίνει το παγκόσμιο σημείο αναφοράς σε αυτόν τον τομέα»

Αυτά τα νούμερα είναι το αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς. Ήταν σημαντικό να μπει το προϊόν στο επίκεντρο: είχαμε collections που ξεχώριζαν για το realness, την ποιότητα και την ικανότητα τους για βιώσιμη τοποθέτηση στην αγορά.

Προσθέτει ο Norberto Albertalli: «Δεν υπάρχει μαγική φόρμουλα: για να πετύχεις πάντα χρειαζόταν να ανταποκριθείς στην ζήτηση με προσφορά και στην δική μας περίπτωση, να προβάλουμε collections που μπορούν να δημιουργήσουν τζίρο. Ήδη δουλεύουμε στο εκθεσιακό format του Σεπτεμβρίου, διαφορετικό φυσικά, το οποίο θα αποκαλύψουμε σήμερα»

Όσον αφορά τον αριθμό επισκεπτών, πρώτες στην ‘παγκόσμια βαθμολογία’ είναι μη-Ευρωπαϊκές χώρες με πρώτη την Ρωσία (1.362), δεύτερη η Κίνα (921), και έπειτα Νότια Κορέα (447) και Ουκρανία (376).

Από Ευρώπη, προηγείται η Ελλάδα (355), με δεύτερη την Ισπανία (282) και τρίτη την Γερμανία(279).

Ένας ακόμα παράγοντας που βοήθησε στην επιτυχία της έκθεσης ήταν η συνεργασία με την ICE-ITA, η οποία υποστήριξε το πρόγραμμα των ερχόμενων ξένων αγοραστών από στρατηγικές αγορές για τις εταιρίες που έπαιρναν μέρος στην έκθεση.

Η επόμενη έκθεση TheOneMilano προγραμματίζεται για τις 22 εώς 25 Σεπτεμβρίου 2017, για άλλη μια φορά ταυτόχρονα με το Milan Fashion Week.

Grandi
Grandi
Fabio-Gavazzi
Fabio Gavazzi
Gianfranco-Ferre
Gianfranco Ferre
Giorgio-Mangini
Giorgio Mangini
MalamMati
MalamMati
Pajaro
Pajaro
Rindi
Rindi
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria