Ο Σάκης Ρουβάς τώρα και επενδυτής – αγρότης

ΣΕ ΝΕΟ «ΡΟΛΟ»

Αρχική » Ελλάδα » Ο Σάκης Ρουβάς τώρα και επενδυτής – αγρότης

Είναι ο πιο δημοφιλής ποπ σταρ στην Ελλάδα τις τελευταίες δύο δεκαετίες. Τον γνωρίσαμε σε ρόλο τραγουδιστή, αλλά τα τελευταία χρόνια ο Σάκης Ρουβάς εκτός από το ρεπερτόριό του φροντίζει να διευρύνει διαρκώς το επαγγελματικό του «βιογραφικό».

Εκτός από τραγουδιστή, τον γνωρίζουμε πλέον και ως σόου-μαν, ηθοποιό, τηλεπαρουσιαστή, κριτή σε τάλεντ σόου. Και από ποπ ίνδαλμα των κοριστιών ανά την επικράτεια είναι πλέον ένας πατέρας τεσσάρων παιδιών. Πλέον ο Σάκης Ρουβάς μας συστήνεται ξανά και μέσα από το νέο του – και μάλιστα διπλό – ρόλο: Αυτόν του επενδυτή και αγρότη!

Ο διάσημος ποπ σταρ προχώρησε προ μηνών στην ίδρυση της «SK ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» με έδρα τη Νέα Μάκρη Αττικής και με κύρια δραστηριότητα στον τομέα της πρωτογενούς παραγωγής και της ενέργειας.

Οπως αναφέρεται μάλιστα στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, όπου δημοσιεύτηκε το καταστατικό, το μετοχικό κεφάλαιο είναι 24.000 ευρώ και «καλύπτεται εξ’ ολοκλήρου με καταβολή μετρητών τον ιδρυτή: Αναστάσιο Ρουβά του Κωνσταντίνου και της Μαρίας-Ιωάννας, καλλιτέχνη», ο οποίος και κατέχει τις 1.000 ονομαστικές κοινές μετοχές αξίας 24 ευρώ η κάθε μία.

Πρόσφατα, ο Σάκης Ρουβάς βρέθηκε στην Καρδίτσα με αφορμή την μεγάλη επένδυσή του για κατασκευή μονάδας παραγωγής βιοαερίου. Οπως αναφέρει το «karditsapress.gr», ο αγαπητός τραγουδιστής πήρε μέρος σε συγκέντρωση στην οποία συμμετείχαν  αγρότες και κτηνοτρόφοι, στους οποίους έγινε αναλυτική παρουσίαση του επενδυτικού πλάνου από στελέχη της εταιρείας.

Οπως αναφέρει η ίδια πηγή, η μονάδα θα κατασκευαστεί στην περιοχή του Αγ. Βησσαρίου και συγκεκριμένα στην περιοχή με την ονομασία «Ερρίκος», ενώ τα έργα αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη Ιουλίου.

Η σύμβουλος της εταιρείας, γεωπόνος Σωτηρία Πατσιαλή, αποκάλυψε ότι πλησίον της μονάδας θα αναπτυχθεί και υδροπονικό θερμοκήπιο, σε πρώτη φάση με ντομάτα.

Πρόκειται για μια επένδυση που εκτιμάται ότι θα ενισχύσει την τοπική οικονομία δημιουργώντας ταυτόχρονα νέες θέσεις εργασίας.

Μιλώντας στην εκδήλωση, ο Σάκης Ρουβάς ανέφερε χαρακτηριστικά ότι τόσο ο ίδιος, όσο και η σύντροφός του Κάτια Ζυγούλη, νιώθουν σαν να περιμένουν το… πέμπτο τους παιδί. Και θέλοντας να δείξει ότι η θα ασχοληθεί ενεργά με την υπόθεση είπε χαριτολογώντας προς τον δήμαρχο Σοφάδων: «μήπως να μεταφέρω τα εκλογικά μου δικαιώματα;».

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και με τη βοήθειά σας, αυτό το όνειρό μου θα γίνει πραγματικότητα. Όπως είπα και με την Κάτια είναι σαν να περιμένουμε το… πέμπτο μας παιδί. Μετά από 25 χρόνια σε έναν τελείως διαφορετικό χώρο αυτό είναι το πρώτο μου εγχείρημα και θέλω την βοήθειά σας. Ο πρωτογενής τομέας είναι η ραχοκοκαλιά της οικονομίας της χώρας. Χρειάζεται μεγάλη υποστήριξη και όσοι περισσότεροι νέοι ασχοληθούν μπορούν να δώσουν μια καινούρια πνοή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σάκης Ρουβάς.

Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια