Οι αρχές ξανά στο Δάσος Μεσοποταμίας - OlaDeka

Οι αρχές ξανά στο Δάσος Μεσοποταμίας

Μετά το τελευταίο συμβάν είχαμε ξανά το Σάββατο περιστατικό με ασυνείδητους του ίδιου μας του χωρίου και ξανά τη Δευτέρα, με την έλευση του Δασαρχείου στο χώρο τουΔάσους για να επιληφθεί της κατάστασης και τις δύο φορές.
Πάλι οι ίδιοι γνωστοί άγνωστοι, πάλι οι ίδιες αδικαιολόγητες πράξεις. Πλέον δεν υπάρχει κανένας σεβασμός προς την φύση, καθόλου εκτίμηση στην προσπάθεια του Φυσιολατρικού Συλλόγου.
Οι κύριοι που κάνουν τη “δουλειά” τους ισχυρίζονται πως δεν έκοψαν οι ίδιοι τα δέντρα και πως απλά μαζεύουν τα “πεσμένα” ενώ δίπλα τους στέκουν οι κορμοί των δέντρων που έχουν κοπεί από τη ρίζα.
Ακόμα και αυτά τα “ΠΕΣΜΈΝΑ” κύριοι ασυνείδητοι παράνομοι υλοτόμοι θα μπορούσαν να βοηθήσουν στη διαμόρφωση του χώρου μας, του Δάσους που όλοι τόσο αγαπάμε. Να γίνουν καινούρια τραπέζο – καθίσματα για να κάθεστε εσείς και οι οικογένειές σας τα καλοκαίρια και τις πρωτομαγίες. Παγκάκια για να χαλαρώνετε δίπλα στο ποτάμι και να απολαμβάνετε τη φύση.
Ο Σύλλογος ζητά από όλους τους ευσυνείδητους και ευαισθητοποιημένους πολίτες να αναφέρονται απευθείας στις αρμόδιες αρχές αν αντιληφθούν κάτι.
Αλλά και ο ίδιος ο Σύλλογος πλέον ακολουθεί αυτή τη γραμμή.

Φυσιολατρικός Σύλλογος Μεσοποταμίας

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria