Καστοριανός αναγνώστης: Στις επόμενες εκλογές δεν θα ψηφίσω για να μην αισθάνομαι ηλίθιος

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » Καστοριανός αναγνώστης: Στις επόμενες εκλογές δεν θα ψηφίσω για να μην αισθάνομαι ηλίθιος

Απάντηση σε αναγνώστη που επιμένει να σχολιάζει «κομματικά» τα πάντα, δίνει Καστοριανός αναγνώστης που τυγχάνει να γνωρίζουμε (και μάλιστα προέρχεται από τον χώρο της ΝΔ) και κατά τη γνώμη μας εκφράζει απίστευτα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας μας με τα λίγα αλλά εύστοχα που καταθέτει:

«Δυστυχώς φίλε μου αυτό το σκηνικό είναι πολύ δύσκολο να εξαλειφθεί από την Ελλάδα.
Είχαμε τόσα χρόνια το ΠΑΣΟΚ και γεμίσαμε πρασινοφρουρούς που βολευόταν οι ίδιοι, τα παιδιά τους, τα εγγόνια τους και τα δισέγγονα τους.
Μετά ήρθε η ΝΔ και συνέχισε τα ίδια.
Άντε και μετά ο Σύριζα, με κοκτέιλ κομμουνιστών, δεξιών και υπολειμμάτων των πρασινοφρουρών να καταστρέφουν την ιδιωτική πρωτοβουλία αναγκάζοντας τις επιχειρήσεις να κλείσουν και να διορίζουν αβέρτα κόσμο στο δημόσιο.
Τώρα μας έρχεται ξανά η ΝΔ με τον Κυριάκο να θέλει να γίνει πρωθυπουργός, χωρίς να μας λέει κάτι θετικό και να αφήνει τον Άδωνι να τσιρίζει στα κανάλια, λες και πουλάει βιβλία.
Και ο Έλληνας θα πρέπει να πάει κάποια στιγμή στην κάλπη να ψηφίσει έναν από αυτούς…
Εγώ προσωπικά δηλώνω αποχή από τις εκλογές, όποτε κι αν γίνουν. Ίσως ακούγεται ανεύθυνο το να μην πάω να ψηφίσω, αλλά τουλάχιστον δεν θα αισθάνομαι ηλίθιος…»

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια