Κωπηλασία: Οι αποφάσεις του πρώτου ΔΣ της Ομοσπονδίας – Το φλουρί στον Κώστα Παπαγιάννη - OlaDeka

Κωπηλασία: Οι αποφάσεις του πρώτου ΔΣ της Ομοσπονδίας – Το φλουρί στον Κώστα Παπαγιάννη

Τυχερός της βασιλόπιτας ο έφορος Αγώνων Κώστας Παπαγιάννης που βρήκε το φλουρί και κέρδισε μια ασημένια καρφίτσα γραβάτας της ΕΚΟΦΝΣ

Συνεδρίασε την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου για πρώτη φορά μέσα στο 2017 το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΚΟΦΝΣ και έλαβε μια σειρά αποφάσεων.

Πιο αναλυτικά αποφάσισε την έναρξη συνεργασίας διάρκειας ενός έτους με τον πρώην ομοσπονδιακό προπονητή Τζιάνι Ποστιλιόνε ο οποίος αναλαμβάνει το ρόλο συμβούλου της διοίκησης της Ομοσπονδίας για μια σειρά θεμάτων όπως: Την ανάδειξη του Ολυμπιακού Κωπηλατοδρομίου του Σχοινιά ως διεθνούς προπονητικού κέντρου.

Τη συμμετοχή στην επιμόρφωση νέων προπονητών.

Τη συμμετοχή στην Οργάνωση αποστολών Εθνικών ομάδων στο εξωτερικό.

Την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών , όταν του ζητηθεί από τον ομοσπονδιακό προπονητή Σάκη Αθανασιάδη, για τις Εθνικές ομάδες.

Επίσης αποφασίστηκε η πλήρης στήριξη του φακέλλου υποψηφιότητας που θα καταθέσει ο ΝΟΙ στην FISA για την ανάληψη της διοργάνωσης του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Εφήβων-Νεανίδων του 2019 στην Παμβώτιδα λίμνη.

Λίγο πριν την έναρξη του Διοικητικού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας παρουσία του προεδρείου , των μελών και του προσωπικού της Ομοσπονδίας (φωτο). Τυχερός ο έφορος Αγώνων Κώστας Παπαγιάννης που βρήκε το φλουρί και κέρδισε μια ασημένια καρφίτσα γραβάτας της   ΕΚΟΦΝΣ.

Η κεντρική εκδήλωση για την κοπή της πίτας και την βράβευση των αθλητών που διακρίθηκαν το 2016 θα γίνει την 1η Μαρτίου στο Μέγαρο της ΕΟΕ

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria