Φθινόπωρο 17 - Χειμώνας 18 - Οι γούνες του Phillip Plein είναι street, fun και uber cool! - OlaDeka

Φθινόπωρο 17 – Χειμώνας 18 – Οι γούνες του Phillip Plein είναι street, fun και uber cool!

OLADEKA FUR FASHION WORLD

Οι προτάσεις του Phillip Plein για το Φθινόπωρο 2017 παρουσιάστηκαν σε έναν μεγαλοπρεπή χώρο στο πλαίσιο κατά το New York Fashion Week.

Η παρουσίαση ήταν εξαιρετική τόσο έξω όσο και μέσα στο χώρο της πασαρέλας.

Ο Phillip Plein έκανε για άλλη μία φορά ένα Fashion statement. Κορυφαίο, έξυπνο, street και σέξι style,  διαθέτουν τα ρούχα που προορίζονται να κυριαρχούν στο πάνθεον της ποπ κουλτούρας. Και το ότι παρουσιάστηκαν fashion ιδιαίτερα κομμάτια, δεν σημαίνει  ότι δεν προορίζονται για λιανική επιτυχία. Στις δημιουργίες του Phillip Plein η γούνα είναι fun, είναι νεανική, είναι uber-cool και φαίνεται στο άρθρο μας αυτό για την συλλογή Φθινόπωρο 2017 – Χειμώνας 2018 του Phillip Plein που σας παρουσιάζουμε.

philipp-plein1

Κυρίαρχες Τάσεις από τον Phillip Plein για Φθινόπωρο -Χειμώνα 17 – 18

Mr. Plein has managed to give us high-fashion fur garments that manage to be perfectly on trend yet solid investment pieces at the same time.

Το σχεδιαστικό ταλέντο του PP πάει τη γούνα πιο μακριά. Αυξάνει τη διεθνή φήμη του με σέξι, σπόρ επιδεικτικά look. Κάθε σεζόν η δημιουργικότητα του με ραπτικές δεξιότητες και επιδέξια διαχείριση των καλύτερων υφασμάτων επιβεβαιώνουν την κορυφαία θέση που καταλαμβάνει στον κόσμο της μόδας.

Η γούνα βέβαια αποτελεί πάντα ανανεούμενη παράδοση για αυτόν που απολαμβάνει πάντα υψηλά αναγνώριση.

Από κομψές γούνες – με trimming μέχρι πανωφόρια puffer και shearlings, όλα αντανακλούν τη μοναδική άποψή του, με υλικά από τραχύ αλλά κομψό κογιότ ή σχεδόν κλασικό βιζόν, υπήρχαν πολλά “στανταράκια” γούνινα κομμάτια μόδας που αντέχουν στη δοκιμασία του χρόνου.

Κροπαρισμένα, σακάκια βιζόν με κοσμήματα, fox chubbies ή ένα hooded fox jacket έχουν εύκολη κομψότητα ταιριαστή εξίσου στο σπίτι στην St. Marks ή στο Park Avenue.

Βιζόν με intarsia είναι καθαρά κομμάτια statement αποτελούν επερχόμενες τάσεις για τα επόμενα χρόνια.

Ο κ Plein έχει καταφέρει να μας δώσει υψηλής μόδας γουναρικά που καταφέρνουν να είναι τέλεια για κάλυψη της τρέχουσας τάσης, αλλά να συνδυάζουν ως κομμάτια, ιδέες σταθερής επένδυσης ταυτόχρονα.

pp

pp1

pp3

pp4

pp5

pp6

pp7

pp8

pp9

pp10

pp11

pp12

pp13

pp14

pp15

pp16

pp17

pp18

pp19

pp20

pp21

pp22

pp23

pp24

 

 

 

 

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria