Στην Υφυπουργό Οικονομικών Αικατερίνη Παπανάτσιου η Ολυμπία Τελιγιορίδου με αντιπροσωπεία της Ελληνικής Ομοσπονδία Γούνας

Αρχική » Γούνα » Στην Υφυπουργό Οικονομικών Αικατερίνη Παπανάτσιου η Ολυμπία Τελιγιορίδου με αντιπροσωπεία της Ελληνικής Ομοσπονδία Γούνας

 Με την Υφυπουργό Οικονομικών Αικατερίνη Παπανάτσιου συναντήθηκε η Ολυμπία Τελιγιορίδου και αντιπροσωπεία της Ελληνικής Ομοσπονδία Γούνας για την επίλυση θεμάτων που σχετίζονται με τον γουνοποιητικό κλάδο.

Συνάντηση με την Υφυπουργό Οικονομικών κ. Κατερίνα Παπανάτσιου είχαν την Τρίτη 31 Ιανουαρίου, η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς κ. Ολυμπία Τελιγιορίδου και αντιπροσωπεία της Ελληνικής Ομοσπονδία Γούνας.

Η συνάντηση έλαβε χώρα στο γραφείο της Υφυπουργού, σε πολύ καλό κλίμα, και σκοπό της ήταν η δρομολόγηση σημαντικών θεμάτων και προβλημάτων, που αποτελούν τροχοπέδη στην ανάκαμψη της γουνοποιίας.

Η συνάντηση κανονίστηκε από την κ. Τελιγιορίδου, ενώ από την πλευρά της Ελληνικής Ομοσπονδία Γούνας συμμετείχε ο πρόεδρος κ. Δημήτρης Κοσμίδης και ο επιστημονικός συνεργάτης κ. Νίκος Ρίζος.

Αναλύθηκαν από τους εκπροσώπους του Φορέα διεξοδικά τα προβλήματα αλλά και οι προτάσεις για την επίλυση τους.

Η κ. Παπανάτσιου έδειξε ενδιαφέρον και κατανόηση για τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο της γούνας και υποσχέθηκε να εξετάσει με επιμέλεια όλα τα θέματα και να προσπαθήσει να ικανοποιήσει τα αιτήματα.

«Κατανοούμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ελληνική γουνοποιία, η οποία αποτελεί μοχλό ανάπτυξης για την περιοχή μας και τα τελευταία χρόνια βιώνει δύσκολες καταστάσεις, λόγω της διεθνούς κρίσης. Γίνεται προσπάθεια στο μέτρο του εφικτού, να επιλύσουμε τα προβλήματα, ώστε να έρθει η ανάκαμψη που τη χρειάζεται ο πολύπαθος κλάδος», δήλωσε μετά τη συνάντηση η κ. Τελιγιορίδου.

Γραφείο Τύπου

Καστοριά, 1/2/2017

Δελτίο τύπου

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια