Μαρία Αντωνίου: «Στο σπίτι του κρεμασμένου κανείς δεν μιλάει για σχοινί»

ΟΥΤΕ ΚΙΧ ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΠΟΥ Η ΚΥΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΘΗΝΑ ΨΗΦΙΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ! Η ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ…

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » Μαρία Αντωνίου: «Στο σπίτι του κρεμασμένου κανείς δεν μιλάει για σχοινί»

Πραγματικά…θέλει πολύ θράσος να ψηφίζεις να φύγουν όλα από την Καστοριά, όπως έκανε η κα. Αντωνίου, και σήμερα να προσπαθείς άναρθρα και υστερικά, να κάνεις σπέκουλα για αυτά που εσύ ο ίδιος ψήφισες. Η τραγικότητα στο απόγειο της…

«Κάποιος πρέπει να θυμίσει στην κ. Τελιγιορίδου ότι στο σπίτι του κρεμασμένου κανείς δεν μιλάει για σχοινί.

Και αυτό γιατί μετά από χρόνια περιπλάνησης στο ΠΑΣΟΚ, ανακάλυψε ξαφνικά τον ΣΥΡΙΖΑ μόλις τα τελευταία  χρόνια. Αν και οφείλω να της αναγνωρίσω ότι προσαρμόστηκε πολύ γρήγορα. Έμαθε εύκολα να λέει συνεχώς ψέματα και να δουλεύει ψιλό γαζί τους συμπολίτες μας.

Ετοιμάζεται να σηκώσει το χέρι της για να ψηφίσει νέα μείωση των συντάξεων και νέα μείωση του αφορολόγητου ορίου μισθωτών και συνταξιούχων και την ίδια ώρα μιλάει για ασυναρτησίες και διχασμένες προσωπικότητες.

Θα ήταν στα αλήθεια αστείο αν δεν αφορούσε την μείωση των αποδοχών 1,5 εκ. περίπου μισθωτών και συνταξιούχων. Αλλά αυτό δεν φαίνεται να την απασχολεί και πολύ.

Λίγη περισσότερη σεμνότητα απέναντι τουλάχιστον σε αυτούς που ετοιμάζεται να περικόψει τα εισοδήματα τους και ταυτόχρονα τους λέει κατάμουτρα ψέματα, δεν θα έβλαπτε.»

Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια