Το Global Game Jam (Παγκόσμιος Αυτοσχεδιασμός Παιχνιδιού) τώρα και στην Καστοριά! - OlaDeka

Το Global Game Jam (Παγκόσμιος Αυτοσχεδιασμός Παιχνιδιού) τώρα και στην Καστοριά!

Μετά την επιτυχημένη ενημερωτική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 13 Δεκεμβρίου 2016 στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε. του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά,

αποφασίστηκε ότι το Τ.Ε.Ι. στην Καστοριά θα αποτελέσει μία από τις φυσικές τοποθεσίες για το Global Game Jam 2017, μαζί με Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Ρέθυμνο.

Το Global Game Jam (GGJ) είναι η μεγαλύτερη συγκέντρωση ανθρώπων για την αυτοσχέδια δημιουργία παιχνιδιών. Οι συγκεντρώσεις πραγματοποιούνται σε πολλές χώρες ανά τον κόσμο. Τον Ιανουάριο του 2016 υπήρξαν πάνω από 600 φυσικές τοποθεσίες σε 93 χώρες και δημιουργήθηκαν 6.866 παιχνίδια σε ένα σαββατοκύριακο!
Σκεφτείτε το σαν συνάντηση μεγάλου αριθμού ανθρώπων που επικεντρώνεται στην ανάπτυξη παιχνιδιών. Η GGJ ενθαρρύνει όλους τους ανθρώπους, ερασιτέχνες και επαγγελματίες, να συμμετάσχουν και να ζήσουν μία μοναδική εμπειρία συνεργασίας και δημιουργίας. Η συνάντηση καλλιεργεί νέες φιλίες και τονώνει τη συνεργασία.Προσκαλούμε κάθε ενδιαφερόμενο, με οποιαδήποτε κλίση-ταλέντο, όπως προγραμματισμό, γραφιστική, ζωγραφική, σκιτσογραφία, φωτογραφία, μουσική, ηχοληψία, πολυμέσα ή ακόμα και απλούς φανατικούς των παιχνιδιών. Η συμμετοχή δεν είναι ανταγωνιστική, το μοναδικό βραβείο είναι η συμμετοχή. Είναι ανοιχτή σε ηλεκτρονικά παιχνίδια και σε επιτραπέζια παιχνίδια, αρκεί να είστε πάνω από 18 ετών και να αντέχετε την πολύωρη συνεργασία σε ομάδα, όποιες ικανότητες και αν φέρνετε στην ομάδα. Θα υπάρχουν άνθρωποι με προηγούμενη εμπειρία συμμετοχής που θα σας καθοδηγούν σε ότι πιθανώς χρειαστείτε.

Η διοργάνωση ξεκινά την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου στις 4:00μμ και ολοκληρώνεται την Κυριακή 22 Ιανουαρίου στις 5:00μμ. Θα υπάρχουν χώροι ξεκούρασης για όσους την χρειασθούν και δεν θέλουν να απομακρυνθούν από τον χώρο. Θα διατεθεί καφές και φαγητό σε συμβολικό ποσό. Ο απαραίτητος εξοπλισμός για την ανάπτυξη των παιχνιδιών θα διατεθεί από το εργαστήριο Εφαρμογών Τεχνητής Νοημοσύνης – Επεξεργασίας Δεδομένων και Σημάτων, ωστόσο μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να χρησιμοποιήσουν και δικό τους εξοπλισμό.

Αυτό που θα βάλετε εσείς είναι το μεράκι, την επιθυμία στη δημιουργία και την αδρεναλίνη για ένα έντονο Σαββατοκύριακο. Αυτό που θα πάρετε είναι ένα ολοκληρωμένο project φτιαγμένο από τα χέρια σας, εξάσκηση σε νέες ικανότητες και γνωριμίες με άλλους φανατικούς των παιχνιδιών.Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την εκδήλωση στο globalgamejam.org και να δηλώσετε συμμετοχή στην ιστοσελίδα bit.ly/2ir9d6s όπου υπάρχει φόρμα συμμετοχής

Τοποθεσία: ΤΕΙ Καστοριάς

Προσέλευση: Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017 16:00
Ολοκλήρωση: Κυριακή 22 Ιανουαρίου 17:00
Είσοδος: Ελεύθερη σε άτομα άνω των 18
Περισσότερες πληροφορίες: Μέσω email στο globalgamejamkastoria@gmail.com και μέσω τηλεφώνου στο 6937940339
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria