Τεπετίδης: Όσο πιο ψηλά γίνεται μαζί... με την Καστοριά - OlaDeka

Τεπετίδης: Όσο πιο ψηλά γίνεται μαζί… με την Καστοριά

Ο Θοδωρής Τεπετίδης που διανύει την τρίτη του χρονιά πλέον στην Καστοριά έκανε δηλώσεις για το φετινό πρωτάθλημα της Β Εθνικής του Βορρά,

την ομάδα του που ειναι απο τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο καθώς και για τους δικούς του στόχους.

Για το φετινό πρωτάθλημα:Το φετινό πρωτάθλημα ειναι κατα την γνωμη μου απ τα ανταγωνιστικότερα των τελευταίων χρόνων. Ομάδες καλές με γεμάτα ρόστερ έμπειρους παίκτες μεγαλύτερων κατηγοριών και καλοι προπονητες. Καθε εβδομάδα έχουμε απρόοπτα αποτελέσματα και αυτό μόνο καλό κάνει στο επίπεδο του πρωταθλήματος.

Για την Καστοριά: Η ομαδα μου εχει την τύχη να αποτελείται απο μια υγιής διοίκηση και ενα πολυ καλό πρόεδρο που έχουν φτιάξιε μια πολυ δυνατή και έμπειρη ομαδα και με συνέπεια και δουλεια να διεκδικούμε με αξιώσεις την άνοδο στην Α2. Έχουμε καλό κλίμα και με θέληση και πίστη στο τέλος θα τα καταφέρουμε.

Για την αγωνιστική του απόδοση:Εγω με την σειρά μου αισθάνομαι πολυ άνετα και όμορφα μιας και ειμαι απ τους παίκτες που ξεκίνησαν την ανοδική πορεία της ομαδας απο Γ εθνική και ευχομαι μαζι με την ομαδα να φτάσω να αγωνίζομαι στις μεγαλύτερες κατηγορίες που αυτος ειναι και ο προσωπικός μου στόχος.

Μιχάλης Σταμουλάκης

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria