Νέα επίθεση αδέσποτων σκύλων σε γυναίκα στο Άργος Ορεστικό! - OlaDeka

Νέα επίθεση αδέσποτων σκύλων σε γυναίκα στο Άργος Ορεστικό!

Νέα περιστατικό με επίθεση αδέσποτων σκύλων, σε γυναίκα. σημειώθηκε χθες νωρίς το πρωί σε περιοχή του Άργους Ορεστικού.

Tο περιστατικό συνέβη χθες Τετάρτη 25 Ιανουαρίου, λίγο πριν της 9.00 το πρωί κοντά στην περιοχή της λαικής αγοράς. Σύμφωνα με της πληροφορίες μας, η άτυχη γυναίκα που είναι και καθηγήτρια σε σχολική μονάδα της πόλης, εκείνη την ώρα αναχωρούσε από την οικία της προκειμένου να μεταβεί στο σχολείο, οπότε και δέχθηκε επίθεση από δύο μεγαλόσωμα αδέσποτα σκυλιά.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι τα δύο σκυλιά άρπαξαν την γυναίκα από το παλτό της και για καλή της τύχη εκείνη την ώρα διερχόταν από το σημείο ακόμα μια γυναίκα η οποία έσπευσε σε βοήθεια και απομάκρυνε τα σκυλιά. Η καθηγήτρια σοκαρισμένη από το περιστατικό, έσπευσε τρομοκρατημένη στο σχολείο της αφού, ευτυχώς, δεν προκλήθηκε κάποιο τραύμα!

Το νέο περιστατικό με επίθεση των αδέσποτων σκύλων, έρχεται ακριβώς έναν μήνα μετά την επίθεση σε άλλη γυναίκα η οποία υπέστη σοβαρά τραύματα από αδέσποτα!

Η ανησυχία των πολιτών για τις αγέλες από τα αδέσποτα σκυλιά που κυκλοφορούν το τελευταίο χρονικό διάστημα στην πόλη, μάλιστα κάποια από αυτά και στον κεντρικό πεζόδρομο, έχει ενταθεί κατά πολύ. Μάλιστα κάποιοι κάνουν λόγο για ευθύνες φιλοζωικής που προστατεύει τα συγκεκριμένα αδέσποτα σκυλιά, χωρίς όμως να ακολουθεί τον νόμο περί υιοθεσίας. Ωστόσο κανείς δεν έχει κινηθεί νομικά και σίγουρα θα πρέπει να δοθεί ένα τέλος σε αυτήν την κατάσταση, χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει τη θανάτωση των ζώων, όπως κάποιοι αναφέρουν, αλλά με σωστή αντιμετώπιση χωρίς κίνδυνο για τους ανθρώπους και με ασφάλεια για τα τετράποδα!

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Παπαδόπουλος

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria