Πρόωρο ερχομό των Αλκυονίδων προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου

Αρχική » Ελλάδα » Πρόωρο ερχομό των Αλκυονίδων προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου

Σημάδια κόπωσης του χειμώνα και …όψιμες αλκυονίδες προβλέπει ο παρουσιαστής του καιρού στην ΕΡΤ-3 Σάκης Αρναούτογλου με ανάρτησή του στο Facebook. Δείτε τι έγραψε

Και στο βάθος….. όψιμες αλκυονίδες!

Οψιμες αλκυονίδες ημέρες αρχές Φλεβάρη μετά από μια πιθανή, κατά τόπους αισθητή πτώση της θερμοκρασίας την επόμενη εβδομάδα θέλουν τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία!

Για σημάδια κόπωσης του χειμώνα στη χώρα μας αρχισαν να ψιθυρίζουν τα μακροπρόθεσμα προγνωστικά στοιχεία για αρχές του Φλεβάρη με σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας μετά όμως από μια πιθανή κατά τόπους αισθητή πτώση της θερμοκρασίας κυρίως στην ανατολική και βόρεια Ελλάδα το τελευταίο πενθήμερο του μήνα που διανύουμε, δηλαδή προς τα τέλη κυρίως της επόμενης εβδομάδας.

Λίγο υπομονή λοιπόν μέχρι να μπει ο Φλεβάρης και μας κάνει τη χάρη να…βγάλουμε λίγο το χέρι από την τσέπη όσον αφορά στα κόστη θέρμανσης. Η διάρκεια αυτών των προβλεπόμενων με τα τελευταία στοιχεία όψιμων αλκυονίδων ημερών για αρχές Φλεβάρη είναι φυσικά αδύνατο να εκτιμηθεί απο τώρα καθώς μπορεί μεν ο Φλεβάρης κι αν φλεβίσει καλοκαίρι να μυρίσει μα υπάρχει στατιστικά πάντα και το ενδεχόμενο αν φλεβίσει κι αν κακιώσει μες το χιόνι να μας χώσει!

Για ότι νεότερο φυσικά θα σας ενημερώνω κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου και όχι μόνο από τη σελίδα μου στο facebookhttps://www.facebook.com/SakisArnaoutoglouForecasts/
Για να μην χάνετε τον…καιρό σας! ;)
Να είστε καλά
Σάκης Αρναούτογλου

Δημόσιο πρόσωπο · Αρέσει σε 161.196
Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια